Fiecare persoana se gandeste cu bucurie la perioada vacantei, iar cine nu a apucat inca sa mearga undeva in acest an, cu siguranta, ar putea sa se orienteze catre Fabrica de Vacante pentru ca specialistii de aici vin cu cele mai grozave propuneri. Asadar, va fi foarte simplu sa se puna la punct un concediu de vis si poti sa vezi si oferte last minute Skiathos pentru ca aceasta destinatie este una dintre cele mai populare din Grecia. Poti merge alaturi de familie, cei dragi si prieteni si toata lumea va avea parte de o experienta grozava.

Bourtzi

Cine ajunge in Skiathos nu are cum sa rateze Bourtzi, o mica peninsula care imparte zona in doua. Fortareata a fost construita inca din anii 1200, avand niste pereti impunatori si doua turnuri care vegheaza poarta principala, iar in interior se regaseste si o mica biserica, astfel ca cei care ajung aici trebuie sa isi aloce cateva ore pentru a descoperi toate secretele.

Pesterile

Skiathos e bine cunoscuta si pentru pesterile sale, fiind niste puncte foarte populare in special in randul pasionatilor de fotografie. Dintre acestea, pestera Skotini este localizata chiar pe malul apei, iar intrarea sa este stramta, dar suficient cat sa existe suficient loc pentru a trece o barca. Cu o adancime de peste 20 de metri, pestera este la mare cautare si de catre cei care iubesc scufundarile.

Castelul Medieval

In trecut, acest castel reprezinta unul dintre cele mai importante puncte ale insulei, fiind construit strategic pe varful unei stanci de unde este vegheata marea. In perioada sa de varf, in cadrul complexului se regaseasca 22 de biserici, din care astazi au mai ramas doar ruinele catorva, astfel ca pasionatii de istorie trebuie sa includa sa pe itinerariul lor si castelul medieval din Skiathos. In prezent se regasesc cateva case restaurate pana la cele mai mici detalii, iar cine ajunge aici va fi recompensat cu vederi impresionante asupra imprejurimilor. De asemenea, si plaja din apropiere merita descoperita pentru ca ofera cele mai bune conditii pentru o zi de relaxare.

Merita sa apelezi la Fabrica de Vacante pentru a vedea oferte last minute Skiathos, adica una dintre cele mai populare destinatii din Grecia. Aici nu mai ai grija transportului pentru ca se gaseste imediat varianta perfecta, un zbor charter, un drum parcurs cu autocarul sau poate cu o masina inchiriata sau cea personala. Bineinteles, fiecare dintre aceste variante vin cu propriile plusuri si minusuri, motiv pentru care trebuie analizate si alese in functie de preferinte. Totusi, pentru cei mai comozi, ideala este o cursa cu avionul intrucat pe aceasta cale se profita la maxim de timpul disponibil.