Când vine vorba de alegerea unui autoturism, fie că este nou sau second hand trebuie să luați în considerare o serie de factori, inclusiv consumul, reglementările în vigoare, acțiunile de urmat pentru finalizarea tranzacției și nu numai. Dacă bugetul dvs. este strâns, va trebui să faceți niște calcule pentru a vă da seama cât va trebui să cheltuiți, precum și pentru a estima costul de întreținere în termeni de taxe, asigurări și benzină. Daca vrei sa eviti acest proces, care iti poate cauza mari batai de cap, ar trebui sa vizitezi showroom-ul Auto Cobalcescu din Bucuresti pentru a te uita la ofertele auto și a vedea cele mai noi modele Nissan.

Acest producător japonez este cunoscut pe piață pentru fiabilitatea, stabilitatea și siguranța auto, precum și pentru designul său din ce în ce mai neobișnuit și ieșit din comun, într-un mod pozitiv. În plus, cele mai noi modele de pe piata sunt dotate cu cea mai noua tehnologie, aducand functionalitati suplimentare de care poate nici nu le cunoasteti dar de care aveti nevoie. Întreaga mașină a fost îmbunătățită atât în ​​ceea ce privește confortul pasagerilor, cât și în ceea ce privește șofatul datorită noilor comenzi de pe volan, precum și ghidului de menținere a benzii, care vine la îndemână în timpul parcării sau într-o varietate de alte scenarii. Software-ul de bord a fost, de asemenea, modernizat în ceea ce privește estetica și performanța, precum și completat cu o varietate de opțiuni.

Alte progrese demne de remarcat includ cele legate de motoare, cum ar fi economia de combustibil și emisiile. Datorită nevoii tot mai mari de a minimiza impactul poluării, inginerii de proiectare ai Nissan încearcă să reducă atât consumul de motorină sau benzină, în funcție de circumstanțe. Drept urmare, nu numai că veți contribui la conservarea mediului, dar veți beneficia și de taxe anuale mai mici. Puteți alege un automobil hibrid sau electric dacă doriți să faceți o diferență și mai mare în acest domeniu. În acest fel, vei ști sigur că nu poluezi mediul înconjurător și vei fi scutit de taxe, cel puțin pentru vehiculele complet electrice.

În ceea ce privește întreținerea tehnică, atunci când cumpărați un automobil Nissan nou-nouț, obțineți o garanție pentru primii trei sau patru ani din viață. Vizitele de service vor fi în scopul efectuării de verificări și inspecții de rutină, cum ar fi ITP. Drept urmare, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la înlocuirea uleiurilor sau filtrelor, ștergătoarelor, bateriilor sau orice altceva pentru o perioadă lungă de timp. Pentru a fi la curent cu ultimele modele Nissan este clar ca la Auto Cobalcescu ai nimerit unde trebuie.