Pentru cei ce isi doresc vacante pe plaiuri autohtone, pe Roju.ro avem o varietate foarte larga de optiuni de vacante in cele mai frumoase locuri din tara. Astfel ca, propunem atat escapade montane, cat si sejururi pe cele mai apreciate plaje de pe litoral.

Roju.ro este  un motor romanesc de cautare, care vine in ajutorul celor care isi doresc sa isi contureze experiente de neuitat fara grija organizarii lor. Astfel ca, asigurandu-le toate detaliile aferente intr-un pachet complet, de la achizitionarea biletelor de avion, pana la programarea vacantelor mult visate, destinatie, cazare, masa, obiective turistice, turistul este responsabil doar cu selectarea ofertei dorite, care se afla la doar un singur click distanta, beneficiind totodata si transparenta totala a tarifelor de pe piata.

Preturi avantajoase pentru vacante pe litoral

In motorul de cautare veti gasi peste 1100 de hoteluri, apartamente, vile si pensiuni in Mamaia, Mamaia Nord, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Neptun, Olimp, Jupiter, Venus, Saturn, Constanta, Mangalia, Vama Veche, Techirghiol. Se poate rezerva o oferta speciala, cu early booking sau last minute si in acest mod va puteti bucura chiar si de oferte precum Litoralul pentru toti sau de variante special concepute pentru sejururile de un weekend.

In ceea ce priveste preturile pentru cazare litoral romanesc, acestea variaza in fuunctie de statiunea pe care o preferati, de hotel dar si de sezonul curent, insa pot porni de la 14 euro pe noapte si cresc in functie de serviciile extra pe care le solicitati.

Plajele sunt curatate si largite foarte mult in fiecare sezon, pentru a asigura cel mai inalt grad de confort, atat pentru turistii romani, cat si pentru cei straini. In ultimii ani, toate statiunile s-au bucurat o dezvoltare semnificativa, cu scopul de a potenta zonele turistice din Romania, in vederea atragerii a cat mai multi turisti, locali si straini. Proprietarii isi doresc sa concureze cu destinatiile deja supracunoscute din Bulgaria sau Grecia si, de aceea, vin in fiecare an cu numeroase oferte incontestabile care sa redirectioneze turistii care preferau aceste destinatii spre variantele autohtone care au cel putin la fel de multe de oferit.

Avantaje Roju.ro

Pentru faptul ca ati decis sa colaborati cu noi in vederea planificarii vacantei dumneavoastra de vis, noi dorim sa va rasplatim prin oferirea unei serii de avantaje specifice companiei noastre, pe care noi de consideram de neratat. Astfel ca va garantam ca veti avea o experienta de neuitat, cu ajutorul unui brand de incredere ce a obtinut numeroase distinctii in domeniu, printre care si ocul II in 2016 pentru cel mai bun website de turism la Etravel Awards Romania. In plus, va punem la dispozitie cele mai bune preturi de pe piata fara comisioane sau taxe adaugate, dar si reduceri considerabile disponibile strict pe site-ul nostru.