Pășește pe tărâmul încărcat cu emoție și energie pozitivă din Covasna și bucură-te de o cazare la conac așa cum nu ai mai putut experimenta până acum. Ascuns între copacii falnici și păzit cu sfințenie de râurile învolburate din pădure, Conacul Negoiță te așteaptă cu nerăbdare să îți petreci câteva zile de vacanță acolo. Înconjurat de liniștea supremă, de relaxare și de frumusețea sublimă a peisajelor, acesta este unitatea de cazare care are mult mai multe de oferit decât te-ai putea aștepta. O adevărată construcție în mijlocul naturii, care îți pune la dispoziție toate frumusețile împrejurimile și toate facilitățile unei cazări moderne din secolul XXI. Cu toate acestea, fiecare element modern este transpus într-o atmosferă boemă, demnă de viața boierilor.

Liniște în mijlocul naturii

Un aspect important pe care fiecare dintre noi îl urmărește în momentul în care merge în vacanță este referitor la poziționarea locației și la felul în care aceasta este pune la dispoziție liniștea și echilibrul naturii pentru a asigura o stare de bine și liniște și relaxare complete. Astfel, la Conacul Negoiță, te vei bucura de liniștea naturii și de frumusețea acesteia așa cum nu ai mai făcut-o până acum și îți vei reîncărca bateriile pentru perioada următoare. Este esențial să știi că vei putea să faci expediții în pădurea din împrejur pentru a deveni una cu natura.

Călătorie în trecut

Un element foarte important, în ceea ce privește Conacul Negoiță este design-ul acestuia și felul în care acesta reușește să aducă în prezent atmosfera trecutului îndepărtat. Aspectul boem al acestuia și felul în care reușește să transpună turiștii în trecut este un element care face din cazarea de câteva zile la Conac o experiență cu adevărat unică. Astfel, vacanțele petrecute aici vor fi asemenea unor zile rupte de realitatea agitată, iar timpul va părea că stă pe loc.

Condiții sigure și servicii complete

Atunci când mergi în vacanță este important să știi că trebuie să trăiești într-un mediu liniștit, care să-ți pună la dispoziție toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru a te simți în siguranță. Astfel, Conacul este dotat cu tot ceea ce înseamnă elemente necesare pentru un confort de excepție, care îți vor asigura o vacanță perfectă din toate punctele de vedere. Acesta, acesta reușește să îmbine frumos tradiția și trecutul cu modernul, făcând din locație una perfectă pentru un concediu lipsită de griji.

Prețuri de excepție pentru toți turiștii

Cazarea la conac nu a fost niciodată mai accesibilă din punct de vedere al prețului. Conacul Negoiță este locul care îți pune la dispoziție unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață pentru ca tu să te poți bucura de toată relaxarea din lume, fără să plătești o avere.