In ziua de azi exista diferite modalitati prin care se pot fi tratate afectiuni complicate, iar una dintre cele mai moderne optiuni este apelarea la celulele stem, care ajuta la combaterea a diferite boli complexe precum leucemie sau diabet. Astfel, banca Stemsure vine in ajutorul tuturor cu cele mai bune servicii si informatii prin care se poate afla mai multe despre procedurile implicate si avantajele acesotra.

Pentru viitor

In acest moment exista peste 80 de afectiuni complexe ce pot fi tratate cu ajutorul celulelor stem si se asteapta ca in viitor aceasta cifra sa creasca considerabil, astfel incat sa se ajunga la cele mai bune performante. Pe masura ce studiile avanseaza, treptat se gasesc noi solutii foarte eficiente, motiv pentru care va fi mult mai simplu sa avem grija de sanatatea noastra.

Mai simplu

Alternativa celulelor stem este gasirea unui donator compatibil care sa ajute cu organul sanatos, pentru a-l inlocui pe cel bolnav al pacientilor. Bineinteles, in acest sens e nevoie de proceduri complicate si de o lunga asteptare, pe cand totul e mult mai simplu cu ajutorul celulelor stem. Astfel, acestea sunt depozitate in banca Stemsure imediat dupa prelevare, iar atunci cand e nevoie, vor aduce toate plusurile. Totodata, compatibilitatea este mult mai vasta, in sensul ca fratii sau alti membri ai familiei, de cele mai multe ori, sunt compatibili, motiv pentru care celulele pot fi vazute ca solutia optima pentru a trata diferite afectiuni.

Regenerare

In acelasi timp, celulele stem pot reprezenta o solutie ideala pentru mai multe tipuri de terapii intrucat ajuta la regenerarea organelor deteriorate sau care nu functioneaza in cele mai bune conditii. In cazul a diferite afectiuni precum diabet, Parkinson, artrita si nu numai, celulele sunt bolnave, iar acestea sunt usor de salvat cu ajutorul celor recoltate, motiv pentru care merita sa apelezi la banca Stemsure.