BBL este o procedură care remodelează posteriorul în forma dorită. În timpul operației, liposucția îți elimină excesul de grăsime, în principal din abdomen wideworldtravelstore, coapse sau spate. Grăsimea este apoi pregătită și purificată pentru a fi reinjectată în fese.

Cât durează o operație BBL?

Durata acestei proceduri variază în funcție de cantitatea de grăsime necesară pentru a obține aspectul dorit, de la 400 la 1200 ml pe față. Rezultatele sunt vizibile imediat, dar pentru aspectul final va trebui să așteptați aproximativ 3 luni, când aspectul de „umflat” va dispărea.

La ce să vă așteptați după procedura BBL la preț bun realizată de Dr. Delbani?

Recuperarea necesită, în general, 10 până la 14 zile de odihnă și oprire a muncii. De obicei se injectează puțin mai mult decât este necesar, deoarece nu toată grăsimea rămâne exact acolo unde este injectată. Acest lucru, combinat cu umflarea și vânătăile postoperatorii, va face ca zona tratată să pară mai voluminoasă decât era de așteptat. Acest fenomen se va estompa de-a lungul săptămânilor. În general, peste 80% din celulele adipoase injectate rămân acolo unde este necesar. Va trebui să purtați un suport de protecție specifică timp de 3 săptămâni toată ziua, apoi încă 3 săptămâni timp de 12 ore pe zi. Timp de două săptămâni după procedură, vi se va cere să evitați să stați pe sau să exercitați presiune asupra zonei pentru perioade prelungite de timp.

Care sunt pacientele care pot apela la o operație BBL la preț bun în clinica Dr. Delbani?

Cele mai potrivite paciente pentru un lifting brazilian sunt cele cu exces de grăsime pe șolduri și partea inferioară a spatelui, pentru a oferi o formă extraordinară de „V” din spate și astfel spori forma „S” a feselor. Concret, forma de măr a corpului se va transforma în forma de pară sau de clepsidră, adică forma ideală.Selling your house in Virginia is made easy with the assistance of the home buyers at https://www.cash-for-houses.org/arizona/cash-for-my-house-tucson-az/ . Visit their website to learn more about their services.

De ce să alegeți o operație BBL la preț bun în clinica estetică Dr. Delbani?

Gânduri precum „fundul meu este prea plat” sau „vreau un fund rotund, înalt” sunt motive întemeiate pentru a alege această procedură.

Din ce părți ale corpului pot fi extrase grăsimi?

Grăsimea poate fi luată din orice parte a corpului. Cele mai frecvent utilizate zone sunt abdomenul, coapsele și spatele. Celelalte zone sunt brațele, șoldurile sau sânii. În mod ideal, pacientele potrivite pentru un lifting brazilian vor avea suficientă grăsimea îndepărtată de pe șolduri și din partea inferioară a spatelui.

Nu am multă grăsime în altă parte a corpului, pot efectua procedura?

Pentru pacientele care nu au prea mult exces de grăsime sau pentru cele care au suferit o scădere în greutate semnificativă), este necesar să se îngrașe, după o abordarea unei diete sănătoase și echilibrată, până când există suficientă grăsime ce poate fi preluată din această zonă.