Toti cei care au fost implicati in organizarea unui botez stiu cat de multe detalii trebuie puse la punct si cat de importante sunt fiecare dintre acestea. In schimb, totul poate fi mult mai simplu cu ajutorul Andini unde sunt disponibile toate produsele necesare pentru organizarea unei ceremonii deosebite. Bineinteles, cele mai importante decizii care trebuie luate sunt cu privire la data prielnica pentru organizarea evenimentului, locul in care acesta sa se desfasoare, nasii, invitatii, meniul, fotograful si multe altele. Atat parintii, cat si nasii au parte de sarcini diferite, iar acestia din urma sunt nevoiti, de regula, sa procure trusoul pentru botez.

Seturi complete

Aceste seturi sunt alcatuite din mai multe piese care joaca un rol esential in cadrul ceremoniei, iar totul poate sa inceapa cu o panza de mir, care sa fie de culoare alba si care este folosita de preot dupa ce copiii sunt imbaiati in cristelnita. Panza poate fi decorata in diferite moduri si poate fi confectionata din diferite materiale, insa este ideal ca acestea sa fie din cele mai grozave materiale pentru a fi comode si pentru a absoarbe umezeala. De asemenea, din aceste trusouri botez nu trebuie sa lipseasca hainutele pentru cei mici, iar la acest capitol sunt disponibile nenumarate optiuni, atat pentru fetite, cat si pentru baietei, astfel ca totul tine de preferintele parintilor si nasilor. Cu toate ca traditia sugereaza albul ca fiind culoarea ce trebuie aleasa intrucat simbolizeaza puritatea, regulile nu mai sunt atat de stricte in ziua de azi, ceea ce presupune ca parintii se pot bucura de mai multa libertate si alege alte nuante deschise.

In plus, trusourile cuprind si cateva lumanari, dar si un prosop, alaturi de un sapun, Andini avand avantajul ca toate acestea pot fi personalizate pentru a indeplini pretentiile fiecarei persoane. Toate acestea pot avea aceeasi culoare pentru ca efectul sa fie unul mai deosebit, iar decizia poate fi luata si in functie de simbolistica. Dintre toate piesele, sapunul este cel care, de regula, este pastrat simplu, dar parintii care sunt atentii la detalii pot opta si pentru decorarea acestora in diferite moduri.

Orice ai nevoie

La Andini nu gasesti numai trusouri botez, ci toate produsele de care ai nevoie in cadrul ceremoniei, incepand de la costumatiile pentru cei mici, pana la invitatii, lumanari, prosoape, sapunuri, panze de mir si nu numai. Totodata, este ideala o cutie in care sa fie pastrate cadourile oferite celor mici, dar eventual si costumatia care poate fi folosita si in viitor, in cadrul unui alt botez. Nu in ultimul rand, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, calitatea produselor nu va dezamagi niciodata, iar un alt avantaj e reprezentat de livrarea rapida si in stare optima prin curier in toata tara.