Dacă ești în căutarea unor stații de tratare a apei, ești în locul potrivit deoarece la CVWater vei regăsi diverse echipamente și stații performante, care se dimensionează și configurează în funcție de parametrii fizico-chimici ai apei din contextul dat. De asemenea, instalațiile se proiectează și se construiesc în funcție de spațiu pentru a putea fi containerizate. Dispunem de stații de ultrafiltrare, electrodeionizare, dar și de osmoză inversă, întrucât dorim să ne adaptăm tuturor solicitărilor din partea clienților noștri. Nu ezita să apelezi doar la profesioniștii noștri, astfel încât poți solicita ofertă direct prin email, iar echipa noastră va reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

-

Stațiile de ultrafiltrare

Având în vedere modelele de stații de ultrafiltrare, acestea au ca scop filtrarea extrem de fină a apelor de puț sau de suprafață, prefiltrate sau decantate. Aducem în vedere faptul că ultrafiltrarea reprezintă un proces de filtrare, care se desfășoară sub presiune pe anumite membrane, cu ajutorul cărora se separă impuritățile insolubile din apă, bacteriile și majoritatea virusurilor. Apa, dar și componentele din aceasta trec prin membrană, iar impuritățile sunt reținute și expulzate din membrane în timpul spălărilor inverse, care trebuie efectuate la intervale de timp regulate, fiind comandate de un controler. De asemenea, materialele din care sunt confecționate aceste membrane pot fi polimeri hidrofobi polisulfonici, polieteri sulfonici, polipropilenă sau fluorura de poliviniliden.

Doar calitate și performanță         

Stațiile de ultrafiltrare propuse reprezintă o performanță ridicată, dar și standarde superioare de calitate, astfel că instalațiile de ultrafiltrare sunt montate pe cadre din oțel inoxidabil, având un panou frontal din plastic care include un controler. În componenta acestor stații sunt incluse module cu membrane în recipiente presurizate, fiind dotate și cu manometre, robinete și robinete de prelevarea probelor.

Echipă profesională

Dacă erai în căutarea unei echipe pentru o colaborare cât mai avantajoasă și eficientă, fii sigur că la CVWater ai găsit ceea ce căutai. Echipa noastră este profesională și cu o experiență bogată în tot ceea ce ține de domeniul tratării apei, astfel încât poți beneficia de avantaje și de soluții optime și adaptate cu nevoile pe care le ai. Nu ezita să apelezi la noi pentru orice neclaritate pe care o ai deoarece echipa noastră te poate ajuta cu cele mai optime sfaturi și recomandări în vederea alegerii unui echipament potrivit. Fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere atunci când vei opta pentru produsele și serviciile noastre.

Contactează-ne rapid

De asemenea, de la doar câteva click-uri distanță ne poți contacta pentru a solicita o ofertă și pentru a afla mai multe detalii de care poți fi interesat. Contactează-ne atât prin email, cât și prin telefon, iar oamenii de la CVWater îți vor răspunde în cel mai scurt timp.