Daca va confruntati cu probleme dentare si aveti unul sau mai multi dinti lipsa, recugerea la implantul dentar este procedura pe care o aleg tot mai multi pacienti pentru a face completari acolo unde situatia o impune. Aceasta radacina artificiala este, de fapt https://ideal-casino.net/, conceputa pentru a inlocui radacina naturala a dintilor din punct de vedere estetic si functional. Multumita conexiunii structurale si functionale dintre implantul dentar si osul uman, se obtin rezultate aproape identice cu dantura naturala from this site. Ceea ce numim astazi implanturi dentare este procedura care permite aceasta completare perfecta.

Dupa parcurgerea acestei etape, este posibila si amplasarea unei coroane a altor tipuri de proteze dentare menite sa faca dantura completa si ingrijita. Astfel, pentru implanturi dentare in Bucuresti, puteti apela la serviciile clinicii Stoma Urgent. Implantul dentar imita aspectul natural al dintelui si isi indeplineste diferitele functii de care oamenii au nevoie zilnic. Veti putea sa mestecati, sa vorbiti si sa zambiti din nou in mod normal , fara sa va temeti de schimbarea caracteristicilor fetei cauzate adesea de o dentitie incompleta. Cu alte cuvinte, cu aceste implanturi dentare veti putea sa va bucurati din nou de o sanatate dentara optima. Dar haideti sa aflam, in termeni concreti, cum are loc implantul dentar!

Realizarea unei proceduri de implant dentar este un act chirurgical efectuat sub anestezie locala, efectuat in decurs de 5 pana la 8 saptamani dupa extractia dintilor. In general, are loc in doua etape principale, mai exact, fixarea implantului in sine si, ulterior, fixarea protezelor. Cu toate acestea,  aceste etape necesita si pregatire pre-operatorie, precum si urmarire post-operatorie.

O prima intalnire cu medicul stomatolog va permite o examinare orala, prin intermediul caruia acesta sa faca bilantul nevoilor pe care le are pacientul. Ulterior, medicul stomatolog va explica posibilele optiuni, planul de tratament, riscurile etc. La Stoma Urgent, puteti sa realizati implanturi dentare in Bucuresti la un pret foarte accesibil, tocmai datorita faptului ca ne dorim sa incurajam populatia sa se prezinte la medicul dentist atunci cand sesizeaza nereguli bonus fara depunere.

Fixarea implanturilor dentare este intotdeauna precedata de o examinare medicala de catre un specialist in implantologie. De asemenea, acesta poate efectua o radiografie dentara panoramica sau un scaner 3D pentru a afla daca montarea acestui dispozitiv medical este posibila pentru pacient. Atunci cand masa osoasa din maxilar nu este suficienta sau este de calitate slaba, atunci aceasta interventie poate fi chiar contraindicata. In acest caz, mai intai, poate fi necesara efectuarea unor proceduri la nivel osos, astfel incat baza implantului sa devina mai solida. Apoi, este necesar sa se trateze dintii si posibil gingiile infectate. Scopul este plasarea implanturilor atunci cand mediul oral este perfect sanatos si permite lucrari la nivelul dintilor.