Dacă ai fost victima fluctuațiilor de tensiune, întrucât în locuința ta dispui de diverse electrocasnice, Globstar este locul din care îți poți achiziționa stabilizatoare de mai multe tipuri, cu scopul de a asigura o tensiune de ieșire de constantă, în detrimentul variațiilor de intrare care pot cauza destul de multe pagube. Îți punem la dispoziție o gamă largă de produse, la cele mai bune prețuri și te putem ajuta cu orice nelămurire pe care o ai. De asemenea, acum este mai simplu să obții toate informațiile de care ai nevoie deoarece echipa noastră te așteaptă cu cele mai optime soluții pentru tine.

Stabilizatoare calitative

Oferta variată de stabilizatoare puse la dispoziție prezintă o calitate impecabilă a produselor deoarece dorim să oferim soluțiile cele mai bune pentru clienții noștri. La Globstar dispunem de stabilizatoare atât trifazice, cât și monofazice, AVR sau cu servomotor, cu protecție la suprasarcină, supraîncălzire, supratensiune, subtensiune sau scurt-circuit, produse de către TED Electric, unul dintre cei mai performanți parteneri cu care colaborăm pentru a oferi doar calitate.

Ajutor din partea noastră

Dacă ești în situația în care nu știi ce produs este mai potrivit pentru tine, te poți consulta cu echipa noastră care va veni cu cele mai eficiente răspunsuri pentru tine. De asemenea, ne ocupăm și de montare sau reparații echipamente, cum sunt stabilizatoarele deoarece avem un departament de service, personalul nostru fiind specializat pentru a rezolva orice problemă rapid și eficient. Poți veni direct la sediul nostru sau poți trimite produsul direct prin curiet pentru a efectua mentenanța necesară.

Varietate de modele

Dispunem de nenumărate modele de stabilizatoare, precum stabilizatoarele de rețea de maxim 500VA-AVR, profesionale, electrice, de 1000 VA-AVR, cu două ieșiri, cu servomotor, de 102KVA-SVC și nu numai. Oferim varietate și diversitate pentru a găsi cea mai bună soluție pentru nevoia ta. De asemenea, prețurile pot varia în funcție de modelul pe care îl alegi, însă indiferent de produs, noi îți garantăm calitatea acestuia.

Mai rapid online

Prin intermediul magazinului nostru online este mult mai simplu și rapid să cumperi ceea ce dorești, astfel că de la câteva click-uri distanță poți vizualiza nenumărate produse, fără a fi nevoit să te deplasezi la magazinele fizice și să pierzi mult timp. Acum vei economisi timpul dacă vei achiziționa de la noi și e poți ocupa de activitățile tale de zi cu zi. Totodată, dacă comanzi de la noi, poți beneficia de livrare gratuită dacă suma comenzii depășește 499 de lei.

O experiență bogată                      

Experiența de peste 25 de ani, profesionalismul și promptitudinea sunt caracteristicile esențiale ce ne caracterizează și care stau la baza colaborărilor noastre atât cu partenerii, cât și cu clienții noștri. Dorim să îți oferim o experiență de cumpărături online cât mai plăcută, astfel că poți profita de toate avantajele pe care ți le oferim.