Dacă ești în căutarea unui cămin pentru bătrâni în care să te simți ca acasă, ești în locul perfect deoarece la Sky Angel vei avea parte de o atmosferă prietenoasă, primitoare, unde discreția și respectul nu vor lipsa niciodată. Echipa noastră vine în sprijinul tuturor bătrânilor care au nevoie de un mediu liniștit, unde pot forma legături de prietenie și pot întreprinde diverse activități pentru o viață mai activă și mai sănătoasă. De asemenea, un cămin bătrâni cum este Sky Angel, va pune la dispoziție tot confortul de care este nevoie, dar și servicii nenumărate, multiple dotări și prețuri foarte bune. Nu ezita să ne contactezi pentru ați oferi mai multe detalii de care poți fi interesat.

O multitudine de beneficii

Căminul nostru de bătrâni, Sky Angel, dispune de mai multe dotări de care poți beneficia pentru a avea parte de condiții foarte bune. Aducem în vedere faptul că clădirea este mare, cu parter și patru etaje, camerele sunt complet mobilate și au internet, telefon și televizor, iar spațiul este suficient pentru plimbări. De asemenea, membrii familiei pot avea acces la sistemul video, iar vârstnicii au posibilitatea de a opta pentru camere cu un singur loc, cu două sau cu trei locuri de dormit. Accesul la pescuit în cadrul lacului este un mare avantaj pentru pasionați, iar biblioteca noastră este dotată cu peste 1500 de volume din literatura universală.

Toate serviciile de care ai nevoie

În cadrul complexului vei putea beneficia de servicii de asistență medicală și de îngrijire la orice oră, servicii de cosmetică, de curățenie și întreținere generală a spațiului locuit. De asemenea, mesele principale sunt asigurate, alimentele fiind gătite direct în bucătăria proprie. Nu în ultimul rând, activitățile zilnice nu vor lipsi, iar la cererea unui număr suficient de persoane se pot organiza excursii. Totodată, zilele de naștere și sărbătorile importante se vor organiza de către personalul nostru.

Standarde de calitate superioare

La Sky Angel dispunem de cele mai înalte standarde de calitate atât pentru serviciile pe care le oferim, cât și pentru dotări, facilități și experiența în sine. Astfel că nimic nu va lipsi din cadru, spațiul fiind amenajat special pentru tine, întrucât te poți bucura de ceea ce contează. De asemenea, deținem cel mai avansat sistem de îngrijire și suport, iar complexul nostru este construit conform ultimelor standarde europene.

Echipă profesională și dedicată

Personalul nostru este format din oameni calificați și implicați în înțelegerea problemelor cu care se pot confrunta persoane vârstnice, oferind mereu sprijin esențial și îngrijire corespunzătoare. Suntem atenți la nevoile fiecărei persoane și dorim să oferim o calitate ridicată a vieții.

La doar câteva click-uri distanță

Nu ezita și intră direct pe site-ul nostru pentru a afla mai multe informații despre tot ceea ce putem oferi. De asemenea, contactează-ne oricând dacă ai nelămuriri.