Echipa de la Beligi poate fi alături de tine în cele mai dificile clipe din viață, întrucât dăm dovadă de respect, profesionalism, având o experiență vastă în pompe funebre și în tot ceea ce înseamnă organizarea unei ceremonii de înmormântare. De asemenea, ne orientăm către cele mai avantajoase soluții pentru nevoile și cererile tale, astfel încât dispunem de pachete de servicii funerare diferite, cu un raport calitate-preț excelent, întrucât la noi vei regăsi tot ceea ce ai nevoie. Lasă-te pe mâna specialiștilor de la Beligi și concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat în aceste momente deoarece ne vom ocupa de toate detaliile necesare. Alege să colaborezi doar cu profesioniști deoarece ținem cont de nevoile și solicitările pe care le ai.

Servicii complete

Îți oferim o gamă completă de servicii funerare, care includ constatarea decesului, îmbălsămarea decedatului, acest serviciu fiind obligatoriu prin lege, întrucât se va elibera un act în acest sens. De asemenea, putem oferi ajutor pentru eliberarea actelor necesare în vederea depunerii persoanelor decedate la capelă sau pentru transportul acestora. Oferim ajutor și pentru eliberarea documentelor necesare pentru declararea decesului, iar în situația în care nu există un loc de veci cumpărat, Beligi te sprijină în obținerea unui astfel de loc. Dacă nu dispui de timpul necesar și nici de posibilitatea organizării parastaselor, venim în ajutorul tău cu pregătirea pachetelor pentru pomană, care pot fi de post, cu colivă, vin, vin cu untdelemn și colaci.

Diverse aranjamente florale

De asemenea, dispunem și de confecționarea diverselor aranjamente florale destinate ceremoniilor de înmormântare. Acestea sunt confecționate din flori naturale și dispunem de modele variate, precum aranjamente din trandafiri sau crizanteme și orhidee, aranjamente multiflori albă, din crini, coronițe multiflori, iar lista nu se oprește aici. În acest sens te invităm pe site-ul nostru pentru a vedea întreaga ofertă.

Echipă specializată și serioasă

Suntem alături de familiile îndurerate cu cele mai optime soluții, adaptate după cerințe. Experiența noastră de peste 25 de ani în domeniu, profesionalismul și seriozitatea de care dăm dovadă în colaborările cu clienții noștri sunt principalele caracteristici ale echipei Beligi, întrucât asigurăm doar standarde de calitate înalte. Trebuie să apelezi doar la profesioniști atunci când ești în căutarea unor colaborări avantajoase și eficiente, care să te mulțumească.

Calitate maximă și prețuri bune

Îți garantăm că dispunem de cele mai bune servicii funerare, acestea fiind de calitate superioară deoarece dorim să satisfacem și cele mai pretențioase gusturi și nevoi. Totodată, nu trebuie să cheltuiești un buget foarte mare deoarece la noi vei regăsi prețuri foarte bune, astfel încât raportul calitate-preț se dovedește a fi foarte avantajos.

Ne poți contacta oricând

Contactează-ne oricând ai nevoie la numărul de telefon afișat pe site-ul nostru, astfel încât echipa noastră va fi pregătită să te ajute în orice moment.