Încălzirea în pardoseala este unul dintre cele mai căutate modalități pentru asigurarea unui confort termic în propria locuință deoarece acestea presupun mai multe avantaje, în ciuda încălzirii prin radiatoarele clasice. Magazinul online Maricon este locul în care vei găsi produse de calitate înaltă, la cele mai avantajoase prețuri, întrucât îți propunem să accesezi oferta noastră de produse pentru o investiție care merită. Totodată, online este mult mai eficient, astfel că plasezi comanda direct de pe site-ul nostru și nu trebuie să mai ai grija deplasărilor și pierderii timpului în cadrul magazinelor fizice.

image

Ai parte de mai mult spațiu

Renunță la caloriferele clasice dacă îți dorești să ai încăperi mai aspectuoase și spațioase, întrucât poți opta pentru varianta încălzirii prin pardoseală deoarece oferă mai mult spațiu încăperii, fiind invizibile, iar proiectarea camerei poate fi mai simplă și mult mai eficientă. Radiatoarele, țevile vizibile nu vor mai exista, astfel că poți avea parte de mai multă libertate în cazul în care dorești să îți amenajezi o cameră.

Mai puțină energie consumată

Sistemele de încălzire în pardoseala Maricon dețin un beneficiu foarte mare în ceea ce privește costul facturilor ce țin de energie deoarece aceste sisteme păstrează căldura în cameră mai mult timp, în detrimentul radiatoarelor clasice, fiind extrem de eficiente în acest sens. De asemenea, căldura este reținuta la nivelul pardoselii, iar încălzirea se produce uniform în încăpere.

Calitate garantată

Maricon oferă produse doar de la producători de mare renume deoarece siguranța familiei tale, respectiv a celor care locuiesc în casă este esențială și necesară. Calitatea sistemelor noastre este impecabilă, iar durata de viață a acestora poate fi pe o perioadă foarte lungă de timp, dovedindu-se rezistentă și durabilă. Astfel că nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește reparația sau menținerea deoarece se întâmplă foarte rar. Totuși, în cazul unei avarii, problema se va rezolva la nivel local, fiind foarte simplu să deții un astfel de sistem.

Aer mai proaspăt

Un alt aspect important constă în sănătatea ta, iar dacă alegi încălzirea în pardoseală de la noi poți beneficia de elemente care pot contribui la menținerea unei bune dispoziții a organismului, întrucât acest sistem de încălzire nu usucă aerul și poate reduce cantitatea de acarieni, ciuperci sau bacterii. Astfel că aerul se dovedește a fi mult mai bogat în oxigen deoarece acesta nu circulă prin guri de aerisire sau conducte, iar praful, respectiv alergenii nu sunt împrăștiați în locuința ta, cum se întâmplă în cazul radiatoarelor normale.

Contactează-ne rapid

Sfaturile și recomandările din partea noastră pot fi foarte utile în cazul în care ai nevoie de ajutor deoarece oamenii noștri, specialiști în domeniu, te pot ajuta cu cea mai potrivită soluție pentru tine. Astfel că nu ezita să ne contactezi atât telefonic, cât și prin email sau ne poți vizita la adresa noastră din Ilfov.