Concediile reprezinta cea mai frumoasa perioada din an pentru fiecare dintre noi, iar in ziua de azi avem la dispozitie nenumarate destinatii unde sa ne putem petrece vacantele. Astfel, tot mai multe persoane aleg un charter Lefkada intrucat aceasta reprezinta cea mai comoda optiune deoarece include o cursa directa cu avionul pana in inima Greciei, motiv pentru care se economieste foarte mult timp. Lekfada este cunoscuta pentru plajele sale grozave, multe dintre ele fiind considerate cele mai frumoase din intreaga lume, iar aici sunt disponibile o multime de atractii pentru tineri si pentru familiile cu copii.

Biserica Kyriaki

Aceasta biserica este localizata in portul Nidri si este accesibila cu masina, aflandu-se la mica distanta de Peninsula Geni, iar aici vizitatorii vor fi rasplatiti cu vederi impresionante asupra imprejurimilor.

Castelul Agia Mavra

Numele acestui castel provine de la venetienii care l-au construit, in traducere fiind Sfantul Negru. Acesta e localizat chiar la intrarea principala pe insula, fiind ridicat in secolul al 14-lea pentru protejarea vechiului oras, capitala insulei, impotriva piratilor. De asemenea, castelul a fost supus unui amplu proces de restaurare, astfel ca se astazi se prezinta in cele mai bune conditii, motiv pentru care nu trebuie ratat de catre cei care aleg un charter Lefkada.

Cascada Dimosari

Iubitorii de natura trebuie sa ajunga sa admire cascada Dimosari, chiar daca in lunile de vara aceasta nu este la fel de bogata ca toamna sau iarna, fenomenul fiind cauzat de lipsa ploilor, insa peisajele sunt magnifice, iar o vizita aici reprezinta o modalitate ideala de petrecere a timpului liber, departe de caldura si aglomeratia orasului.

Alege Aerotravel

Pentru a avea parte de cele mai grozave conditii in concediu, oricine poate alege agentia Aerotravel, intrucat ofertele sunt foarte atractive si se gasesc solutii care sa multumeasca pana si pe cei mai pretentiosi turisti.