Analizele medicale sunt procedee mai mult sau mai putin complexe ce presupun recoltarea de probe biologice, de sange, urina, fecale, saliva, sperma, care, prin studierea la microscop furnizeaza informatii privind buna functionare a organelor si daca este cazul, stadiul de dezvoltare a anumitor afectiuni. Indicii prin care este masurata starea de sanatate depind intr-o mare masura de performantele laboratorului in care sunt efectuate analizele, dar si de modul in care au fost aceste probe recoltate, cat si de consumabilele medicale ce au fost folosite la recoltare.

Recoltarea sangelui venos se face in sistem de vacuum, direct in vacutainere. Acestea sunt niste tuburi de recoltare vidate, sterile, de unica folosinta si care sunt etichetate conform standardelor internationale aplicabile in domeniu, pe coduri de culoare. Daca ai nevoie, intra pe medaz.ro si alege eprubete pentru recoltarea analizelor medicale, magazin online care pune la dispozitia clientilor sai, o gama variata de consumabile medicale, printre care mai multe modele de vacutainere, dar si stative pentru vacutainere. La MedAZ se gasesc diverse tuburi pentru recoltare sterile, din sticla, cu capac de protectie negru, conform codului international de culoare, ce sunt utilizate pentru recoltarea probelor de sange pentru determinarea vitezei de separare a hematiilor.

Pentru colectarea probelor destinate determinarilor in plasma, se vor folosi vacutainerele sterile din sticla, cu capac de protectie rosu, conform codului international de culoare.

Site-ul medaz.ro ofera celor interesati si vacutainere sterile cu activator de coagulare, pentru a accelera timpul de coagulare a sangelui. Aceste tuburi de recoltare sunt sterile, au capac de protectie rosu, conform codului international de culoare si sunt utilizate pentru colectarea probelor de sange pentru biochimie si imunologie clinica.

Tot la categoria de consumabile medicale online sunt disponibile si vacutainere cu capac rosu care sunt utilizate pentru colectarea de probe de sange pentru biochimie clinica si imunologie, si contin activator de coagulare pentru accelerarea timpului de coagulare a sangelui.

Printre consumabilele medicale, MedAZ a pus la dispozitia celor interesati stative pentru vacutainere, acestea fiind indispensabile in laboratoarele de analize medicale pentru sustinerea in pozitie vertiala a vacutainerelor. Indiferent ca au fost special create pentru vacutainere VSH sau sunt universale, stativele achizitionate de pe site-ul medaz.ro dispun de diferite pozitii pentru eprubete, fiind disponibile mai multe variante de marimi, acestea fiind practice si robuste. Ele reprezinta cea mai buna alegere pe care o poate face un profesionist, iar raportul calitate-pret este unul imbatabil.

Si pentru ca ne place sa ne respectam clientii, suntem atenti la nevoile acestora si sprijinim actul medical cu produse de o calitate exceptionala. Din momentul in care ne-ati contactat vom raspunde cu promptitudine si eficienta la toate solicitarile dumneavoastra astfel incat sa obtineti rezultatele pe care vi le doriti in activitatea prestata.