Iti doresti sa fi in siguranta in casa ta?Nu exista nici un motiv care sa nu fie suficient de bun atunci cand vine vorba despre siguranta ta.Alege serviciul de revizie a instalatiilor de gaze cu proconstructo.ro.

Noi toti stim ca ziua nu ne este suficienta pentru a rezolva toate problemele pe care ni le propunem, ca totul ni se pare complicat, iar in ceea ce priveste cheltuielile, lista este din ce in ce mai lunga. Cu toate acestea, nu exista nici un motiv pentru care sa nu te gandesti la siguranta ta si a familiei tale, in conditiile in care reviziile si verificarile tehnice obligatorii pentru instalatia de gaz si centrala termica sunt mai simple decat crezi.

Este important sa ai alaturi o echipa de specialisti care sa te ajute sa te bucuri de un camin sigur. In acest sens, Proconstucto a ajutat pana in prezent peste 6000 de clienti care au avut incredere in serviciile oferite, fiind reprezentati atat de societati comerciale, institutii de stat, asociatii de proprietari, cat si persoane fizice.

Compania colaboreaza cu cei mai important furnizori din domeniu, printre care merita sa mentionam PACEGO, CALOR SERV, SAMGAS, AFRISO, METROCERT, MARICON.Totodata, compania se bucura de personal autorizat ANRE si ISCIR.

Pentru a fi sigur ca realizezi serviciile tehnice obligatorii in timp util trebuie sa respecti urmatoarele conditii:

-verificarea periodica a instalatiei de gaz si a centralei termice se realizeaza la maxim 2 ani sau la cerere

-revizia periodica a instalatiei de gaz se realizeaza la maxim 10 ani, daca nu a mai fost folosita de peste 6 luni sau dupa orice eveniment care ar fi putut sa afecteze instalatia sau la cerere.

Toate operatiunile efectuate in cadrul reviziei sunt necesare pentru prevenirea accidentelor datorate scaparilor de gaze.Verificarea tehnica periodica a instalatiei de gaze presupune:

-verificarea arzatoarelor si a starii imbinarilor si garniturilor de etansare aferente

-verificarea stabilitatii conductelor montate

-verificarea etanseitatii imbinarii conductelor si armaturilor la presiunea de lucru a gazului din instalatie

-verificarea functionarii aparatelor de masurare, control, reglare si siguranta

-demontarea si debransarea aparatelor consumatoare de combustibili gazosi fara aprobare legala

-verificarea functionarii echipamentului de reglare din instalatiilor de utilizare

– verificarea starii constructiilor care adapostesc statiile si posturi de reglare sau reglare-masurare

– verificarea documentelor care sa ateste efectuarea in termen a verificarii tehnice periodice a aparatelor consumatoare de combustibili conform reglementarilor in vigoare

– verificarea ca racordul flexibil montat in instalatia de utilizare este in termen de valabilitate, luand in calcul durata normata de utilizare specificata in prescriptiile tehnice ale producatorului

– verificarea ca detectorul automat de gaze montat la locul de consum este in termen de valabilitate

– firma autorizata are dreptul sa dezafecteze tronsoanele instalatiei de gaze care s-au executat fara forme legale, conform unui proiect sau in baza unui contract de prestari servicii

– firma autorizata are dreptul sa intrerupa total sau partial alimentarea cu gaze naturale daca nu sunt indeplinite conditiile de functionare si utilizare in siguranta sau nu a fost efectuata verificarea periodica a centralelor termice