Nissan este un brand auto japonez aliat cu Renault care se bucura de o popularitate foarte mare in Romania si este usor de inteles de ce. Tehnologia japoneza se imbina cu cea franceza pentru a da viata unor masini fiabile, atractive, care indeplinesc nevoile si preferintele celor mai multi dintre noi. In plus, orice service Nissan practica preturi pentru toate buzunarele, astfel ca nici un sofer nu este nevoit sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar pentru a-si intretine masina asa cum se cuvine.

Nimic nu se compara cu mirosul de masina noua si cu placerea de a conduce una. Acest lucru vine la pachet si cu mai putine griji, astfel ca soferii vor evita service-urile Nissan pe toata durata anului si se vor opri aici doar pentru simple verificari si revizii. Masinile noi vin la pachet si cu garantie care este valabila pe o anumita perioada de timp sau in functie de numarul de kilometri parcursi. O masina cu garantie inseamna mai putine griji, dar si o valoare mai mare la revanzare. Garantia este transmisibila de la un proprietar la altul, ceea ce asigura flexibilitate maxima.

Daca stii ca Nissan este brandul pe care te poti baza si ai avut de-a face doar cu experiente placute de fiecare data cand ai condus o astfel de masina, atunci iti va fi foarte usor sa iei cele mai inspirate decizii pe viitor. Achizitionarea unei masini nu trebuie sa fie o sarcina complicata, iar totul este mult mai simplu cand o cumperi direct din showroom.

Totodata, ai libertatea de a alege exact masina care ti se potriveste cel mai bine. Alegi culoarea care iti place, dotarile care te intereseaza, motorul care iti convine si astfel ca de fiecare data cand conduci masina te bucuri de cele mai bune conditii. Bineinteles, orice sofer isi doreste sa fie la curent si cu cele mai noi tehnologii, iar acestea rareori sunt intalnite in cazul masinilor second hand. Multe fac referire la siguranta, astfel incat fiecare iesire cu masina devine mult mai sigura.

Masinile noi sunt si mai usor, dar si mai ieftin de intretinut. Asadar, nu ai grija schimbarii bateriei, a stergatoarelor, a placutelor si discurilor de frana, a distributiei si nu numai. Fiecare dintre acestea se pot dovedi a fi foarte costisitoare, motiv pentru care oricand iti doresti sa faci o interventie delicata, te poti baza pe Auto Cobalcesu, grup care detine inclusiv service Nissan.

Pe aceasta cale este mai usor sa ai grija de masina ta si nu trebuie sa platesti o avere in acest sens, te vei bucura de un autoturism perfect functional care isi va pastra valoarea in timp pentru ca la vanzare sa obtii cel mai bun pret.