Fabrica de Vacante are in vedere oferirea celor mai dorite variante de city breakuri. Astfel, ai ocazia sa calatoresti catre cele mai speciale orase din intreaga lume. De asemenea, iti punem, la dispozitie posibilitate de a alege city break-uri tematice. Fie ca iti doresti sa te distrezi sau sa te relaxezi, noi avem cele mai potrivite city break-uri adaptate la nevoile si dorintele tale. Tot ce trebuie sa faci este sa te hotarasti asupra destinatiei, de restul ne ocupam noi. City Break-ul implica costurile pentru cazare si transport, iar astfel vei avea asigurate cele mai importante detalii ale calatoriei tale.

Alege sa evadezi din rutina zilnica si sa mergi intr-o vacanta scurta, de cateva zile. Astfel iti vei incarca bateriile pentru urmatoarea perioada de munca. Alege cele mai bune variante de city breakuri de la Fabrica de Vacante. Calatorind iti vei imbogati cunostintele cu privire la cultura fiecarui oras si totodata vei experimenta activitati unice, fie ca este vorba de gastronomie, sport sau indemanare. De asemenea, iti poti face cunostinte noi cu care poti sa impartasesti diferite pareri si opinii. Daca esti fotograf sau ai o pasiune pentru fotografie, city break-urile sunt ocazia perfecta de a surprinde cele mai interesante cadre. Ai atat de multe obiective turistice in fiecare oras, incat vei avea ce sa fotografiezi.

Pentru ca timpul unui city break este limitat, este bine sa-ti schitezi de inainte obiectivele pe care doresti sa le vizitezi. Documentarea de inaintea calatoriei te va ajuta sa nu risipesti timp pretios cand ai ajuns deja la destinatie. Economisind timp, te vei bucura mai mult de un numar mai mare de atractii turistice. Cu siguranta city break-urile de care vei beneficia te vor derermina sa revii la Fabrica de Vacante.

Daca esti in cautarea unui city break potrivit pentru o vacanta de cuplu, o varianta potrivita este Parisul. Acesta este un oras romantic si totodata mai poarta numele si de „oras al iubirii”. In Paris totul este absolut incredibil, de la atmosfera specifica locului, pana la arhitectura cladirilor istorice. Aici te poti bucura de plimabarile de pe malul Senei, de admirarea Turnului Eiffel si totodata de o multitudine de obiective turistice.

Europa te asteapta cu o multime de destinatii de vis, iar fiecare dintre acestea sunt mult mai usor de accesat cu ajutorul celor mai potrivite city breakuri de la Fabrica de Vacante. Te asteapta nenumarate idei cu locuri minunate pe care merita sa le descoperi, indiferent ca preferi tari precum Italia, Franta, Spania, Grecia si nu numai. Poti vizita marile capitale ale Europei, cu toate ca fiecare tara dispune si de multe alte orase care nu au cum sa fie ratate. Asadar, atunci cand apelezi la Fabrica de Vacante ai sansa de a-ti pregati un itinerariu grozav pentru fiecare calatorie de-a ta. Care este urmatoarea destinatie pe care vrei sa o alegi?