Dacă ai început să plănuiești nunta visurilor tale și ai reușit să depășești provocările inițiale: locația, data ceremoniei civile și a celei religioase, alegerea bisericii și a restaurantului, înseamnă că te afli deja la jumătatea drumului. Acum nu îți mai rămâne decât să iei o decizie cu privire la cum vrei să arate meniul. Bineînțeles, vrei ca bucatele să reflecte gustul tău personal, însă ce alegi, meniu individual sau bufet suedez? Pentru a depăși această provocare, trebuie să iei o decizie pornind de la acești trei pași: sezonul nunții tale, situația ta financiară și strategia pe care o vei lua în planificarea petrecerii.

Beneficiază de servicii premium cu Luna Cafe & Bistro, restaurantul care organizează nunți, botezuri, evenimente private și petreceri corporate în București. Experiența acumulată în cei ultimii zece ani de activitate ne-a pregătit pentru diverse situații și obstacole. Dacă nu te poți decide singur, suntem aici pentru sugestii și recomandări în cunoștință de cauză. Acum că te-ai decis asupra meniului și vrei să renunți la varianta clasică, îți arătăm cum trebuie să arate o nuntă cu bufet suedez.

Unul dintre beneficiile acestui stil de servire al mâncării este diversitatea preparatelor și ingeniozitatea de prezentare. În acest fel, poți oferi oaspeților o selecție largă de feluri de mâncare din care pot alege, în funcție de propriile preferințe, și poți atrage atât invitații care îndrăgesc bucătăria extravagantă, cât și pe cei care preferă delicii mai modeste. Ca urmare, există o diversitate de platouri care combină gustări calde și reci, aperitive tartinabile, salate, legume și antreuri clasice, cu sau fără garniturile corespunzătoare. Un alt avantaj este acela că bufetul rămâne cald tot timpul, datorită recipientelor speciale.

Pentru și mai mult dinamism, cocktail-urile pot fi servite direct de la bar, unde fiecare își poate solicita băutura dorită. Luna Cafe & Bistro amenajează la cerere, cheese baruri, candy baruri sau îți pregătește tortul ideal în funcție de tematica petrecerii. Revenind la beneficiile bufetului suedez, prețurile sunt mai mici, iar acest lucru se datorează numărului restrâns de chelneri care să se ocupe de servirea invitaților. Mai mult, atmosfera devine considerabil mai puțin formală, pe măsură ce oaspeții interacționează mai mult, și nu doar între pauzele de dans, ci și în timp de gustă mâncarea.

Indiferent de meniul sau de alegerile pe care le faci, Luna Cafe & Bistro se asigură că evenimentul tău rămâne un moment memorabil. Vizitează site-ul nostru și află mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim clienților noștri. Beneficiază de toate avantajele și nu uita că pentru a avea o petrecere reușită, ai nevoie de o echipă de profesioniști care să se ocupe în detaliu de toate necesitățile mirilor. Programează-ți petrecerea acum!