In momentul in care avem o problema cu telefonul trebuie sa gasim un service pentru reparatia acestuia.Dar pentru ca sunt foarte multe service-uri nu putem sti care este cel mai service si ca urmare trebuie sa tinem cont de anumiti factori pentru a simplifica acest process.Factorii de care putem tine cont sunt metodelele de reparatii, timpul de reparatie si  sa nu uitam de garantia de reparatie care este foarte importanta.Va recomandam Prestige GSM, care este partenerul tău Apple,fiind specializat în repararea și comercializarea accesoriilor Apple.Indiferent de tipul de consumabile de care ai nevoie, Prestige Gsm iti sta la dispozitie cu servicii sigure si rapide.

Serviciile oferite de Prestige GSM beneficiază de o garanție de 90 de zile din momentul efectuarii lucrarii. Accesoriile comandate online de la Prestige GSM beneficiaza de garantie  de 2 ani pentru persoanele fizice și de 1 an pentru persoanele juridice.

Pentru ca de multe ori se intampla sa avem o problema cu telefonul si pentru ca este important sa-l avem disponibil in cel mai scurt timp posibil va recomandam service-ul Prestige GSM.Este posibil sa avem o problema cu sticla telefonului si pentru ca sticla poate fi zgâriata sau chiar sparta nu este deloc aspectuos este necesar sa-l reparam in cel mai scurt timp posibil. Pe lângă faptul că în timp poate duce la defectarea telefonului tău, aspectul neglijent spune multe despre tine și despre grija pe care o acorzi lucrurilor tale. Pe cât de performant este un iPhone, pe atât este de fragil, așa că astfel de accidente pot apărea des.

Știm cât este de incomoda poate fi o crăpătură pe sticla telefonului, sau chiar mai rău„pânză de păianjen”. Aspectul telefonului tău spune multe despre tine, așa că este important ca acesta să fie în stare perfectă de funcționare.

Ca urmare, Prestige GSM îți pune la dispoziție un serviciu rapid și eficient de inlocuire sticla iPhone 5S . În doar 20 de minute și cu montaj gratuit, putem înlocui sticla telefonului tău folosind echipament profesionist pentru a evita orice neplăceri. Pentru a schimba sticla telefonului apelăm la procedee și operațiuni compatibile cu toți producătorii de pe piață, cee ace inseamna un serviciu sigur și benefic pentru telefonul tău.

În ceea ce privește prețurile, le poți descoperi pe site-ul service-ului.Ne dorim ca preturile percepute sa fie competitive, ceea ce poate fi inca un beneficiu in alegerea service-ului. Exista posibilitatea in cazul in care vei gasi un pret mai mic pentru acest serviciu sa vi se ofere o contra-oferta mult mai buna.

Pentru a beneficia de timpul rapid de execuție, este important să folosești formularul de programare în service care se gaseste pe site.