Vacanta perfecta nu este mai este atat de dificil de pregatit ca inainte, intrucat ai intr-un singur loc tot ce ai nevoie: CruiseHub. Aceasta reprezinta o modalitate ideala de petrecere a unui concediu de neuitat oriunde in lume, fructificandu-se orice clipa disponibila si se elimina tot stresul si oboseala aduse de o calatorie cu avionul, autocarul sau masina personala. Asadar, vezi oferta CruiseHub si alege destinatia care te atrage cel mai mult, Asia fiind la mare cautare in ultimii ani intrucat aduce nenumarate atractii si activitati.

Boracay

Poti alege o croaziera care include pe itinerariul sau si Boracay, o insula de dimensiuni modeste, aflata la mica distanta de Manila, capitala statului Filipine, care este faimoasa pentru plajele sale deosebite, printre care Yapak sau Rock. Insa totul nu se limiteaza doar la statul la soare aici, ci turistii pot explora intreaga insula, de la padurile sale pana la templele ascunse in formatiuni vulcanice.

Parcul National Komodo

Acesta este localizat intr-un arhipelag in apropiere de insula Flores din Indonezia, iar numele sau provine de la faptul ca este populat de mii de soparle gigant, cunoscute si sub denumerea de dragonii Komoda datorita aspectului lor, dar si agresivitatii. Astfel, Parcul National Komodo reprezinta singurul loc din lume unde dragonii Komodo se gasesc.

Singapore

O alta idee este de a alege o croaziera care trece si prin Singapore, un oras stat, ce se afla la mai putin de 150 de km de ecuator. Populatia este alcatuita in proportii de 75% din chinezi, insa cum Singapore este o fosta colonie britanica, turistii vor putea vorbi aici aceasta limba. Atractiile si activitatile sunt nenumarate, motiv pentru care itinerariile se vor alcatui in functie de durata sederii, insa trebuie sa includa neaparat Gradina Botanica si cea Zoologica.

Phi Phi

Phi Phi este un arhipelag deosebit din zona Krabi, aflat la mica distanta de Phuket, unul dintre cele mai mari orase ale Thailandei, iar turistii sunt atrasi aici de varietatea de activitati pe plaje, de la scufundari, snorkeling, plimbari cu kayakul si nu numai si cu toate ca insula a fost devastata de tsunamiul din 2004, isi revine pe zi ce trece cu noi si noi constructii.

Luang Prabang

Daca vei oferta CruiseHub, cu siguranta, poti lua in calcul sa mergi in Luang Prabang, care se afla la confluenta raurilor Mekong si Nam Khan, chiar in centrul Laosului. Fosta capitala regala este bine cunoscuta pentru templele sale budiste si numarul mare de calugari, iar turistii sunt intampinati cu diferite activitati, printre care si plimbarile cu elefantul.

Optiunile sunt nenumarate in Asia, intrucat acest continent vast a adunat intr-un singur loc mai multe culturi, astfel ca cei interesati le pot descoperi in cel mai placut mod intr-o croaziera.