Un media player este un device modern, de ultimă generație, care este achiziționat de către persoanele care sunt interesate de o experiență multimedia inedită. Poate fi util într-o mulțime de situații, iar despre cele mai populare îți vom vorbi în cele ce urmează.

În primul rând, un astfel de device te va ajuta să transformi un televizor clasic în unul smart. Practic, el va funcționa ca un stick USB pe care îl introduci în PC, doar că pe lângă faptul că permite redarea conținutului salvat în memoria internă, vei putea să îl folosești și pentru a reda conținut de pe platformele de streaming. Mai mult decât atât, poți să ai acces și la diverse aplicații și jocuri, pentru a te bucura de o experiență și mai plăcută.

Media playerele pot fi utile însă și celor care au un smart TV, în cazul în care este vorba de un model ceva mai vechi, care se mișcă foarte lent și care nu acceptă anumite tipuri de fișiere.

Când conectezi un media player la televizor sau la un monitor, vei putea să navighezi și pe diverse pagini de pe Internet (email, Skype, YouTube etc.), te vei putea bucura de aplicații utile, vei putea folosi dispozitivul pe post de TV tuner sau ai avantajul faptului că ai acces la streaming din rețea sau de pe un alt device.

Un media player poate fi utilizat și pentru a asculta muzica preferată, dar și pentru a vizualiza fotografii. Pentru a fi cât mai ușor de folosit, aceste gadgeturi vin la pachet cu o telecomandă. Vei avea la îndemână toate funcțiile utile, pentru o experiență de înalt nivel.

Device-urile acestea nu se aleg la voia întâmplării, ci trebuie să ții cont de cele mai importante criterii de selecție, precum: sistemul de operare (Linux, Windows, Android), procesorul, memoria internă, memoria RAM, interfața, formatele suportate, rezoluția maximă admisă, conectivitatea, compatibilitatea cu subtitrările, dimensiunile și conținutul din pachet. Dacă ai în vedere aceste detalii, îți vei da seama de ce anume ți se potrivește cu adevărat.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să achiziționezi și tu un gadget ca acesta, modelele de top poți cumpăra de la DualStore. Aici vei găsi disponibile o mulțime de produse interesante și mai ales performante, iar prețurile sunt accesibile și corecte. Vei găsi modele mai ieftine, de până în 200 RON, dar și mai scumpe, de până în 600 RON. Toate detaliile le găsești pe site.