Comanda de la Auto Cobalcescu daca vrei sa ai parte de servicii de calitate oferite de o echipa de profesionisti, mereu dornici sa te ajute sa iei decizii informate si cat mai potrivite,  in functie de nevoile si preferintele tale. Aici gasesti o gama vasta de masini, printre care se numara cele ale brandurilor binecunoscute Renault, Dacia, Nissan, dar si a celor de lux, anume BMW si Mini. Tot aici poti sa o aduci si pentru a o intretine si sa efectuezi verificarile anuale gratie serviceului detinut de grup.

Intrand pe site vei vedea toate brandurile comercializate aici expuse pe prima pagina pentru a-ti fi mai usor sa ajungi la ele. In continuare, pe pagina dedicata fiecaruia vei gasi toate modelele in stoc pentru fiecare marca, de la masini de oras mici, pana la cele mai mari potrivite pentru a transporta marfa. Spre exemplu, pentru Renault gasesti  citycar-ul Clio si cele 3 versiuni ale sale (Standard, Estate si Collection), Megane (Estate si Sedan), Captur si multe altele. Printre modelele brandului japonez gasesti Micra si Leaf, numai bune pentru locurile stramte din oras, suv-urile Qashqai, Juke si Xtrail si altele. De asemenea, gasesti si toate modelele marcii Dacia, brand autohton, de la Logan pana la Duster. Din gama superioara, regasesti toate seriile de la 1 la 8 si toate suv-urile in ceea ce priveste BMW si mai multe versiuni ale marcii Mini.

Merita sa investesti intr-o masina nou achizitionata de aici datorita faptului ca vei fi indrumat pe tot parcursul procesului de cumparare, de la selectarea modelului potrivit pentru tine, pana la inmanarea cheilor si datorita multitudinii de oferte propuse zi de zi. Vino in showroom sa admiri si tu ultimele variante aduse pe piata de producatorii mentionati anterior si fa o programare pentru un test drive pentru a vedea daca modelul care ti-a picat cu tronc este intr-adevar bun pentru tine. Printre alte beneficii de care te poti bucura atunci cand alegi sa cumperi o masina noua in detrimentul uneia rulate se numara si faptul ca poti sa alegi tu cu ce optiuni sa fie dotata si pentru ca te vei bucura de starea ei perfecta mai multi ani, timp in care nu vei avea de cheltuit prea mult. Iar pentru orice tip de reparatii, schimb al consumabilelor sau verificari de rutina, poti apela la serviciile oferite de mecanicii din serviceul grupului.

Asadar, nu ezita si comanda de la Auto Cobalcescu masina mult visata pentru a avea o experienta lipsita de neplaceri si batai de cap. Astfel, nu vei pierde timp si bani cautand pe diferite siteuri unde teparii incearca sa te atraga si sa te faca sa cheltui sume enorme pentru masini defectuoase.