Cei are au vapat macar o data stiu prea bine ca senzatia deosebita data de tigara electronica si aroma sa depind foarte mult de acel lichid tigari electronice continut de dozele cu care sunt alimentate dispozitivele. Lichidul are o aroma, are o consistenta anume si contine sau nu nicotina. Cam acestea sunt principalele lui caracteristici. Pretul dozelor de lichid depinde de cat de concentrat este acesta, daca se dilueaza sau nu, daca are o aroma mai puternica, daca dozele contin si nicotina si in ce cantitate.

Ca sa nu fie probleme un lichid tigari electronice ar trebui sa aiba pana la 80% propilen glicol si doar 20% glicerina vegetala, alaturi de arome si nicotina, daca e cazul. Cantitatea de nicotina influenteaza foarte mult pretul, daca e mai multa, evident avem lichid pentru tigarile electronice mult mai scump. La inceput, cand de abia avem primele experiente cu vapatul 16 mg de nicotina sunt suficiente, dar e bine sa ne orientam spre cele cu 6 mg nicotina. Ceva mai puternic e lichidul cu 36 mg nicotina, dar e doar pentru cei avansati. Aromele lichidului pot sa fie extrem de diferite, de la cele de fructe, la cele de plante, de diverse ingrediente, preparate culinare, deserturi. Aroma de tutun e prezenta in multe cazuri si e insotita si de vanilie sau caramel, biscuiti si fistic, de exemplu. Daca achizitionam un lichid dublu concentrat el trebuie diluat cu baza sau nicotina shot pentru vapat.

Lichidul pentru tigari electronice se vinde la doze, se poate achizitiona din magazine specializate in comercializarea de tigari electronice, este destul de ieftin si vine in cantitati suficiente pentru vapat pe o perioada relativ scurta de timp, cantitatile sunt de la 10 ml la 100 ml, de exemplu, in Magazinul Voore. Voore are o multime de tipuri de lichid pentru tigarile electronice, de la cele mai bune branduri de pe piata. Printre aromele oferite de Voore se numara: acadele, afine, alune, ananas, anason sau artar si avocado, dar si bere, bezele, bomboane, briose, cacao, cactus, ceai, ciocolata, fanta, fulgi de porumb, gem, chiar lapte si multe alte arome uimitoare. In privinta raportului VG/PG, acesta variaza intre 30/70 si 85/15, cu alte valori orientative situate intre 50-60/50-40 sau 75-80/25-20. Majoritatea produselor de la Voore au raport 70/30 VG/PG, urmate de cele cu raport 50/50 si 80/20.

Cu livrari rapide in toata tara, transport gratuit la comenzi peste 250 lei, comenzi plasate pe site sau telefonic, plata ramburs sau cu un card bancar, Voore are in permanenta oferte si preturi excelente, promotii si accesorii pentru toate produsele. In caz de nevoie clientii au la dispozitie si service, consultanta de specialitate, cele mai bune sfaturi venite de la experti cu experienta vasta. Articolele comercializate in Magazinul Voore au garantie si sunt originale, se livreaza in ambalaje originale si in cele mai bune conditii.