Cu totii trebuie sa investim in cateva lenjerii de pat de calitate, pentru ca acestea vor asigura cele mai bune conditii in dormitor, vor schimba atmosfera si vor influenta calitatea somnului. In acest sens poti sa vezi aici mai multe modele, cele mai cautate in aceasta perioada la Casa New Concept fiind lenjerii 3D. Optiunile sunt suficient de variate pentru a indeplini preferintele impuse de catre oricine, iar pentru ca activitatea se desfasoara online, sunt de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a plasa o comanda.

Pentru toate nevoile

Se gasesc diferite imprimeuri in cazul acestor lenjerii 3D, iar aspectul reprezinta unul dintre punctele lor forte, intrucat este prezentat un design unic, deosebit fata de cel obisnuit, clasic, generic al altor tipuri de lenjerii de pat. In plus, pe langa design sunt propuse si toate dimensiunile necesare, motiv pentru care se gasesc versiuni pentru paturile mici, de o persoana, medii sau duble, toate aflandu-se la numai cateva click-uri distanta.

Bucura-te de confort

In schimb, intotdeauna avem nevoie de un grad ridicat de confort in dormitor pentru ca odihna joaca un rol esential pentru fiecare dintre noi, iar daca vezi aici lenjerii 3D vei constata ca acestea nu dezamagesc deloc. Mai mult, acestea promit o lunga durata de viata, pentru ca intretinerea e foarte simpla, iar imprimeurile nu se deterioreaza, in timp ce fibrele isi pastreaza flexibilitatea, astfel ca pe termen lung lenjeriile isi vor dovedi utilitatea.

Plaseaza o comanda

Raportul calitate – pret este mai mult decat ideal la Casa New Concept, iar cine plaseaza o comanda se va bucura de tarife accesibile pentru toate buzunarele. Totodata, sunt disponibile si o multime de oferte si promotii avantajoase, dar clientii vor beneficia si de livrare gratuita prin curier oriunde in tara daca valoarea produselor comandate depaseste pragul de 399 de lei.