Esti o persoana pasionata de sport? Pe langa echipamentul adecvat, dispui si de gadgeturile potrivite? Din colectia ta nu au cum sa lipseasca bratarile fitness, intrucat acestea pot fi foarte utile si aduc cateva functii prin care este mai usor sa iti monitorizezi activitatea si sa iti imbunatatesti performantele. Cauta bratari iUni si vezi ca ai la dispozitie mai multe optiuni, unele fiind suficient de versatile incat pot fi purtate la diferite tipuri de tinute, asa ca acceseaza site-ul si le gasesti pe toate.

Toate dispozitivele sunt foarte usor de folosit, se conecteaza rapid la smartphone prin intermediul Bluetooth-ului, iar autonomia variaza de la un model la altul, media fiind de 10 zile. Totusi, daca ai nevoie de ceva care sa se incarce lunar, gasesti si astfel de optiuni, astfel ca trebuie sa accesezi site-ul iUni pentru a le descoperi. Capacitatea bateriei poate fi si de 60 mAh, intrucat aceasta valoare poate sa asigure o autonomie satisfacatoare, pe cand pentru o incarcare completa pot fi de ajuns chiar si numai doua ore.

Mai multe functii

Printre functiile disponibile se pot aminti monitorizarea pasilor efectuati, ceea ce reprezinta o adevarata necesitate in toate conditiile, alaturi de calcularea caloriilor consumate, pentru a fi mai usor sa se tina pasul si evidenta. Totusi, o alta functie ideala este reprezentata de monitorizarea somnului, intrucat odihna corespunzatoare trebuie sa reprezinte o preocupare pentru fiecare dintre noi. Se monitorizeaza si pulsul si presiunea sangelui, alaturi de cantitatea de oxigen din sange, iar stilul de viata se poate adapta in asa fel incat sa includem cat mai multe activitati sportive in program. Functia de alarma se dovedeste a fi utila in mai multe situatii, in special pentru ca aceasta poate fi atat audio, cat si prin vibratii, iar prin conectarea smartphone-ului, utilizatorii pot fi atentionati atunci cand primesc un apel.

Dispozitive rezistente

Fiind certificat IP67, bratarile fitness de la iUni se dovedesc a fi ideale chiar si in conditii mai putin prietenoase, de la ploi, la vant sau praf, astfel ca asigura si o lunga durata de viata, fara sa capete un aspect uzat in timp.

Cumpara acum

Asadar, daca esti interesat de bratari iUni, aceasta este ocazia potrivita, pentru ca poti accesa site-ul si sunt de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a descoperi produsele de care ai nevoie, totul fiind bine organizat. Cu alte cuvinte, se fac economii foarte mari de timp, dar, totusi, cine nu se pricepe si are nevoie de consiliere se poate orienta catre showroom-ul din capitala, ocazie cu care va fi sigur de decizia luata. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, sunt propuse diferite oferte, iar daca vei comanda produse de minim 499 de lei vei beneficia si de livrare gratuita prin curier.