In ziua de azi e mai simplu ca niciodata sa pregatim un concediu de vis, iar posibilitatile sunt foarte variate in acest sens. Ne despart doar cateva ore de cele mai mari atractii ale Europei, iar cine are in minte o vacanta la mare, cu siguranta, merita sa se interese de vacante Lefkada 2020. Fabrica de Vacante propupune cele mai grozave pachete in acest sens, iar mai departe a pregatit cateva idei cu activitati si locuri de vazut in Lefkada.

Cascada Nydri

Una dintre principalele atractii pe care merita sa le incluzi pe itinerariul tau atunci cand alegi vacante Lefkada 2020 e aceasta cascada care se afla la mica distanta de orasul cu acelasi nume. Poteca te va purta printre o livada de citrice si maslini si casacada reprezinta un loc ideal in care te poti racori si in care sa scapi de arsita verii.

Plaja Milos

Aceasta este una dintre cele mai grozave plaje din Lefkada dar este, in acelasi timp si una dintre cele mai dificil accesibile. Drumul te va purta catre stanci ascutite, un drum pietruit si in ciuda acestora, nu trebuie sa te astepti ca plaja sa fie goala pentru ca sunt multi cei dispusi sa treaca peste obstacole pentru a fi recompensati cu conditii grozave.

Plaja Kathisma

La mica distanta de plaja Milos se regaseste si aceasta care e plina de tineri, in special in cele mai calduroase luni ale anului, iunie si august. Se intinde pe o lungime de aproape un kilometru si propune cele mai bune conditii: nisip fin, baruri si restaurante, sezlonguri, dar si facilitati pentru practicarea a diferite sporturi, atat pe nisip, cat si in apa.

Muzeul de Arheologie

Grecia este renumita pentru istoria sa bogata, iar cine ajunge in Lefkada, cu siguranta, merita sa includa pe itinerariul sau si acest muzeu. Multe dintre obiectele gasite de-a lungul anilor in orasele antice ale insulei se regasesc in cadrul Muzeului de Arheologie care se remarca prin exponate vechi de mii de ani, incepand de la Epoca Paleoliticului si pana la ultimii ani ai imperiului roman. Exista patru camere cu artefacte care au fost bine organizate, prima dintre aceasta fiind dedicata vietii locuitorilor din Lefkada in Grecia Antica, iar aici putem aminti de instrumente muzicale, monede, arme si nu numai.

Fabrica de Vacante iti propune cele mai grozave pachete catre Lefkada, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele, iar cine face rezervarile din timp, cu siguranta, se va bucura de cele mai grozave tarife. Iti alegi mijlocul de transport preferat, unitatea de cazare care iti place si mai ramane de stabilit itinerariul si atractiile principale care te vor astepta in Lefkada.