Pandemie sau nu, multe persoane isi doresc sa aiba posibilitatea de a lucra de acasa, iar in acest sens intervine Thinstuff cu cea mai buna solutie remote desktop pentru Windows care permite conectarea la un calculator de la distanta. Aceasta este o varianta simpla, foarte eficienta prin care toata lumea are de castigat, incepand de la angajatii care se bucura de libertate si pana la angajatorii care se pot bucura de pe urma performantelor ridicate obtinute.

Cu toate ca vorbim de o solutie care seamana mult cu cea Microsoft, cea Thinstuff aduce cateva avantaje suplimentare. Conexiunea se face cu usurinta pe baza RDP (Remote Desktop Protocol), tehnologie preinstalata pe orice sistem de operare Windows. Astfel, utilizatorii se bucura de o conexiune sigura si foarte stabila, ocazie cu care pot evita o multime de riscuri si batai de cap. Mai mult, acestia au parte si de flexibilitate in sensul ca pot alege tipul de conexiune dorit, de la Full Desktop, pana la Seamless Application Mode. Bineinteles, dupa cum anunta si numele, prima optiune presupune ca utilizatorii au posibilitatea de a controla in intregime calculatorul, pe cand cea de-a doua presupune folosirea doar a unei singure aplicatii. Astfel, va fi mult mai usor pentru orice firma sa isi desfasoare activitatea asa cum se cuvine.

Se asigura o stabilitate foarte buna, fapt care este important pentru fiecare dintre noi pentru ca, bineinteles, nimeni nu isi doreste sa fie intrerupt atunci cand isi desfasoara activitatea. Mai mult, consumul de resurse se pastreaza la un nivel minim, fiind de ajuns o statie de lucru conectata la internet si care sa ruleze sistemul de operare Windows, indiferent de versiune. Putem aminti in acest sens atat de cele mai noi, cat si de cele mai vechi printre care si XP sau Vista. La Thinstuff ai parte de cele mai bune conditii pentru ca este oferit suport, iar de exemplu, cu ajutorul TSX Connection Manager este mult mai usor pentru toata lumea sa se gestioneze numarul de conexiuni. E simplu, pentru ca sunt createa automat iconite pe desktop, eventual si in meniul start daca se doreste, fapt care ofera utilizatorilor senzatia ca folosesc direct propriul calculator pentru a desfasura anumite activitati.

O astfel de solutie atat de simpla aduce mai multa libertate pentru oricine, iar totul este disponibil chiar la cele mai mici preturi posibile. Bineinteles, exista software-uri similare, dar cu siguranta acestea nu pot fi achizitionate in aceleasi conditii si sunt mult mai costisitoare, fara a aminti de toate limitarile existente. Asadar, mai bine apelam direct la Thinstuff atunci cand avem nevoie de remote desktop pentru Windows si toata lumea este multumita pe deplin.