Cu totii avem momente speciale in viata pe care am dori sa le imortalizam si sa ii bucuram si pe cei de langa noi.Pentru ca apreciem element autentice si punem accent pe o muzica de calitate iti recomandam sa alegi formatia originala Haiducii in cazul in care urmeaza un eveniment important in viata ta.Muzica este unul dintre factorii cei mai important la o petrecere. Formatia originala Haiducii este cea mai longeviva trupa, avand o experienta de peste 18 ani in industria muzicala.Datorita experientei pe care o au, formatia este foarte solicitata.Un factor pentru care sunt atat de solicitati este ca este una din putinele formatii romanesti care canta live la o petrecere.

Desi formatia ofera o atmosfera inedita si sunt atat de solicitati, tarifele pe care le solicita la un eveniment sunt accesibile pentru orice buzunar.

Au peste 5000 de concerte sustinute pana in prezent si numeroase premii obtinute datorita originalitatii in stilul vestimentar si in stilul muzical.Stilul muzical reda povesti ce au un continut cu intamplari adevarate cu haiduci.

Cu toate ca in prezent suntem atat de ocupati cu stresul si munca, merita sa avem cateva momente de rasfat, de ce nu, chiar si la un concert.

Daca ai de organizat o petrecere cu un numar mai mare de persoane iti recomandam sa alegi formatia originala haiducii care iti va face toti invitatii sa se simte cel mai bine pe ringul de dans.Pot sa-ti interpreteze melodiile din albumele lor sau poti alege tu un repertoriu de melodii din folclorul romanesc pe care le vor transforma in ceva inedit.Totul se datoreaza experiente de peste 18 ani si multitudinii de evenimente la care au participat.