Avocata specializata pe drepturile omului, Amal Clooney, si sotul sau, actorul George, asteapta gemeni, informatia fiind confirmata de un alt actor celebru, apropiat al familiei, Matt Damon. Actorul a explicat pentru o publicatie canadiana ca George Clooney i-a spus despre marea veste in cursul toamnei trecute cand lucrau impreuna la o noua pelicula. Damon este de parere ca cei doi vor fi niste parinti grozavi, iar informatia a venit imediat dupa ce reteaua CBS a dezvaluit stirea.

Confirmarea informatiilor

Explicand cum Clooney i-a dezvaluit informatia, Damon a afirmat ca: „Lucram cu el toamna trecuta si m-a luat deoparte pe platou si aproape am inceput sa plang. Eram foarte fericit pentru el si am intrebat cat de avansata este sarcina, iar la acel moment era de 8 saptamani. I-am spus sa nu mai zica nimanui de asta si l-am intrebat daca nu stie de regula celor 12 saptamani. Evident ca nu stia, dar i-am zis sa pastreze secretul.” Apropiatii familiei sustin ca viitorii sunt foarte fericiti, insa nici un reprezentant nu a comentat inca asupra acestui subiect.

George si Amal Clooney s-au casatorit la Venetia in 2014, petrecerea avand o lista lunga de invitati, printre care si colegii de breasla, Matt Damon si Bill Muray. Zvonurile cu privire la aceasta sarina au inceput sa circule luna trecuta cand Amal a fost vazuta purtand rochii mai largi.

Activitate

George Clooney in varsta de 55 de ani a jucat in numeroase filme de la Hollywood printre care seria Ocean’s, Up in the Air, The Descendants, O Brother Where Art Thou? sau Burn After Reading, castigand doua Oscaruri pentru rolurile interpretate.

La polul opus, Amal, in varsta de 39 de ani, a reprezentant in cazurile sale persoane faimoase, printre care prim ministrul ucrainean Yulia Tymoshenko sau fondatorul australian Wikileaks, Julian Assange.