Pe voi nu va enerveaza chelnerii care, fie ca au fost draguti sau nu si si-au facut treaba bine sau nu, considera ca TREBUIE sa le lasi bacsis? Asta se vede din comportament… De ce nu trebuie sa consider eu asta?
Nu va enerveaza cand la anumite magazine ti se intinde in loc de restul de 30 bani o guma fara o scuza sau explicatii? Dar poate Am nevoie de acei 30 bani sa-mi iau un bilet de autobuz (adica fara acel maruntis nu pot lua)…
Ma aprind cand persoane care imprumuta chestii de la tine te intreaba “Da ce, ai nevoie de ele chiar acum?”. Nu inteleg de ce ar trebui sa dau explicatii, poate vreau sa ma sterg la fund cu lucrul respectiv, consider ca e alegerea mea.
E atat de stresant cand stai si tu la o terasa, iesi la plimbare, stai in statie si vine un cersetor de care nu mai scapi care vrea si el un ban sa-si ia paine.  Si insista!!!
A devenit un obicei pentru unii sa se suie in autobuz si sa vobeasca pentru a auzi orice persoana din orice punct al mijlocului de transport.

Si eventual, unii nici nu se spala…
Unele cucoane sunt atat de irascibile incat te jignesc daca le-ai atins sacosa din greseala, desi ti-ai cerut scuze… Ei sa nu le spui cateva ca sa aiba cu adevarat motiv sa se ia de tineret?
Nu va enerveaza cand unii se cred atat de destepti incat desi nu te cunosc se urla la tine in telefon pentru o chestie total de-aiurea? Ce mai conteaza cine are dreptate, isteria trebuie refulata…
Ma enervez total la coafor cand spun ca nu asta voiam si mi se spune: Dar va sta bine… Ok cucoana, asa ti se pare tie, dar eu NU VREAU asa, nu mi se potriveste cu vestimentatia, e ca nuca-n perete privind evenimentul, nu e pe placul meu si eu nu te platesc pentru ceva ce-ti place tie!!!