Probabil ca cei mai mari eroi ai Romaniei sunt cei dispusi sa ne salveze viata oricand si care lucreaza zi si noapte in acest sens. Membrii SMURD se pun in fel si fel de situatii critice, motiv pentru care, bineinteles, trebuie sa fie foarte apreciati pentru efortul depus. Mai mult, fiecare membru detine o functie pe care trebuie sa o reprezinte, asa ca aici ai acces la grade brodate SMURD care se dovedesc a fi foarte utile, iar gama este suficient de variata.

Calitatea este superioara

E bine de stiut ca la procesul de confectionare se folosesc doar cele mai bune materiale si, de obicei, marginea este brodata cu un fir de poliester pentru o mai buna sustinere, iar pentru restul se foloseste 65% bumbac si 35% poliester. De asemenea, exista mai multe tipuri de sisteme de prindere, asa ca vei avea de unde sa le alegi pe cele care iti convin, fie direct prin coasere, prin scai, velcro sau arici.

Cumpara imediat

La Grade Militare te bucuri de un mare avantaj intrucat acesta este un magazin care isi desfasoara activitatea online, ceea ce presupune ca produsele pe care ti le doresti si de care esti interesat se afla la numai cateva click-uri distanta. Cu alte cuvinte, nu mai pierzi timpul prin magazinele obisnuite unde nu ai niciodata garantia ca gaseste grade brodate SMURD. Totodata, site-ul e bine organizat si ai acces la mai multe criterii de cautare, ce te aduc mai aproape de ceea ce ai nevoie.

Platesti mai putin

Bineinteles, si partea financiara conteaza mult in toate cazurile, in special atunci cand vorbim de comenzi generoase, ce includ multe produse, iar fiecare dintre noi ne dorim sa platim cat mai putin cu putinta. Asadar, aici nu este nevoie sa se aloce bugete generoase, intrucat preturile incep de la 10 lei pentru o emblema obisnuita brodata, nominala si pana la 25 de lei pentru gradele paramedicilor de pe ambulanta.

Ai acces la toate produsele

Produsele sunt foarte variate, iar aici putem aminti de o simpla emblema SMURD galbena, de una pentru paramedici, pentru fata si spate, o emblema nominala, una 112, una pentru maneca, un ecuson pentru ambulantieri si medici, diferite grade si nu numai. Cu alte cuvinte, va fi imposibil sa nu dai peste ceea ce ai nevoie.

Profita de toate avantajele disponibile

Magazinul online Grade Militare iti propune mai multe avantaje, incepand de la faptul ca beneficiezi de livrare gratuita prin curier in intreaga tara la fiecare comanda in valoare de minim 100 de lei. Nu poti comanda la bucata, insa produsele vor fi livrate in cel mai scurt timp, in putin de 48 de ore, iar cine va alege 20 de perechi de grade, va putea alege gratuit un produs la alegere.