Pentru toate femeile, cea mai importanta etapa a rutinei de ingrijire a pielii este cu siguranta indepartarea firelor nedorite. Fiind un obicei cu radacini inca de acum mii de ani, eficacitatea metodelor utilizate a ajuns sa se dezvolte incetul cu incetul pana in prezent, cand putem spune ca avem la indemana metode nedureroase, metode rapide, chiar si metode care ne garanteaza o piele fina timp mai multe saptamani. Totusi, unul din dezvantajele care inca persista este faptul ca multe dintre acestea nu insumeaza toate aceste calitati si vin de multe ori la pachet cu efecte neplacute si totodata dificil de evitat. Acestea fiind spuse, cea mai noua modalitate, reprezentata de epilarea definitiva, reuneste atat rezultatele de lunga durata, cat si lipsa durerii si obtinerea la sfarsit a unei pieli fara de cusur. In ceea ce priveste totusi locatia pe care o alegeti pentru a incepe procedura cu lumina intens pulsata, este important sa gasiti echilibrul dintre tehnologia de ultima ora si factorul uman, care adeseori ajunge sa influenteze cel mai mult deciziile ulterioare ale clientelor.

Faceti cea mai buna alegere pentru pielea dumnevoastra

Indiferent daca este vorba de masaje, tratamente faciale sau chiar procedura de epilare definitiva, o persoana care doreste sa aiba parte de cele mai bune servicii va sti sa puna in balanta elementele cele mai importante, precum tehnologia cu care lucreaza salonul si modul in care personalul isi indeplineste atributiile. Personal, am ales Eva Salon deoarece in urma documentarii facute pe site am descoperit ca am posibilitatea de a incerca in mod gratuit tehnologia E-light, disponibila in toate saloanele. In consecinta, am ales sa imi fac o parere bazata exclusiv pe propria experienta, urmand ca ulterior sa pot evalua in mod pertinent daca aceasta procedura se potriveste nevoilor mele. Totodata, ofertele speciale nu se opresc aici, adeseori aparand multe alte promotii aditionale la achizitionarea mai multor sedinte de epilare pentru aceeasi zona.

Carui fapt sa datoreaza eficacitatea IPL

In cee ce priveste regulamentul specific tuturor tipurilor de proceduri de la salon, acesta presupune luarea la cunostinta de catre client a masurilor de siguranta, a posibilelor efecte secundare precum si a masurilor de protectie pe care orice participant la sedinta trebuie sa le aiba in vedere. Astfel, dat fiind conceptul pe baza caruia se bazeaza intreaga tehnologie IPL, epilarea cu ceara este strict interzisa inaintea sedintelor la salon, fiind inlocuita de lama de ras. Chiar si in acest context, este important sa urmarim lezarea minima a tegumentului, indiferent de cauza, deoarece succesul epilarii depinde la randul sau de calitatea pielii asupra careia actioneaza. Deoarece toate aceste informatii sunt prezentate in asa fel incat fiecare noua clienta sa inteleaga rationamentul din spatele lor, pot spune ca am ales Eva Salon fiind pe deplin convinsa ca voi avea parte de o experienta placuta din toate punctele de vedere.