Probabil ca orice sofer s-a confruntat cel putin o singura data cu situatii dificile in traffic, astfel ca e important sa ne luam masurile de siguranta necesare in acest sens. O simpla camera video auto iuni chiar poate sa faca diferenta, asa ca de ce nu alegi una care sa dispuna de toate functiile utile menite sa iti faca viata mai usoara? Preturile sunt accesibile, iar magazinul este online asa ca ai parte de conditiile ideale.

Foarte utile

O camera video auto iUni inregistreaza in mod continuu evenimentele rutiere prin parbrizul unui vehicul si uneori chiar din spate sau din partile laterale ale unei masini. In functie de varianta care te intereseaza exista si optiuni pentru cei care doresc sa inregistreze si in interiorul masinii prin intermediul unei camere spion, iar asemenea produse gasesti tot aici la iUni. In functie de necesitatile clientului, camera auto poate doar sa inregistreze pe un card de memorie toate cele petrecute in trafic.

Dispozitivul care te ajuta

Indiferent de caz, fie ca vorbim de masina care ti-a taiat calea sau o persoana care a sarit in fata masinii, camera de bord o inregistreaza si salveaza imaginile drept dovezi pentru referinte ulterioare. Asadar, nu este de mirare de ce asemenea dispozitive sunt populare in tari din toata lumea, astfel ca si in Romania incep sa fie din ce in ce mai populare.

Nenumarate variante

In multe situatii un asemenea device aduce functii referitoare la viteza, unghiul de directie, datele GPS etc. O camera cu un unghi larg precum una de 130 de grade poate fi atasata pe parbrizul interior, la oglinda parbrizului si exista mai multe sisteme de prindere care se folosesc cu usurinta. Asadar, la iUni vei gasi camere auto care sunt capabile sa inregistreze video la calitate Full HD sau chiar 4K, dar conteaza mult cum inregistreza si pe timp de noapte. Testeaza la iUni toate produsele si vezi ce iti place, iar aici ai garantia ca vei alege tot ce iti convine.  

Oricine le poate folosi

Un alt mare avantaj de care te bucuri cand alegi camere video pentru automobilul tau e reprezentat de faptul ca acestea se folosesc cu usurinta, iar toate functiile si comenzile pot fi descoperite imediat prin intermediul manualului de utilizare inclus in pachet. Dispozitivul se conecteaza cu usurinta la priza masinii, iar pentru o autonomie nelimitata, bateria camerei se poate conecta la acea a masinii, asa ca te vei bucura de cele mai bune conditii.

Asadar, ai toate motivele pentru care sa apelezi aici intrucat ai nimerit in locul potrivit si ai numai de castigat pentru ca preturile sunt bune, iar calitatea produselor este maxima.