Daca nu esti adeptul lucrurilor comune, accesibile tuturor si purtate de toata lumea, alege digitizari la Brodara, locul unde poti sa brodezi orice si oricand. Suna minunat, nu-i asa? Ei bine, la Brodara poti creezi ce doresti in timp util si sa iesi din tipare cu articole vestimentare unice.

Masinile de brodat nu sunt capabile sa citeasca aceleasi tipuri de fișiere ca si computerul dvs., asa ca trebuie sa va digitalizati sigla intr-un mod pe care masinile sa il poata intelege inainte de a-si putea face treaba. Din perspectiva unui digitalizator, asta inseamna, de obicei, preluarea unui fisier si trecerea lui printr-un program specializat care sa permita vizualizarea conceptului sau a logo-ului companiei ale unui client si transformarea intr-un fisier capabil sa vizualizeze tipul broderie. Tipul de fisier de broderie este determinat de tipul de masina de brodat pe care o veti folosi.

Prin intermediul procesului de digitizare se retine fiecare amanunt al graficii tale pentru brodat. Practic, ceea ce reuseste programul de broderie sa realizeze este sa transforme grafica pentru masina de brodat, iar acest lucru este realizat la cea mai inalta calitate pe care ti-o putem garanta pentru un astfel de serviciu. Pentru a avea parte de servicii de calitate, exista cativa pasi de urmat pentru a te bucura de broderia dorita si binemeritata. Prin urmare, primul pas presupune sa ne instiintezi cu privire la grafica pe care doresti sa o brodezi, insotit de detaliile privind: dimensiuni, materialele utilizate la brodat, masina de brodat folosita sau formatul final al graficii. In continuare, cel de-al doilea pas este ca noi sa iti realizam procesul de digitizare a graficii conform instructiunilor primite si iti trimitem oferta alaturi de simularea broderiei, in format PDF. In cele din urma, ultimul pas prevede validarea modelului primit si achitarea facturii, iar tu vei primi programul final de broderie pe e-mail, in formatul destinat direct masinii de brodat.

Cu ajutorul Brodara.ro ai exact ceea ce iti trebuie in timp util si conform asteptarilor tale. Apeland la serviciile de digitizari la Brodara, castigi mai mult timp pentru alte activitati specifice companiei tale si reusesti sa iti oferi un timp de livrare mai scurt catre clienti datorita reducerii semnificative a timpului de brodare. Un alt aspect deosebit de important ce vizeaza intregul proces de productie il constituie diminuarea oricarui risc de uzura a utilajelor si implicit scaderea costurilor de mentenanta si reparatii a masinilor speciale de brodat folosite. Defectiunile pot aparea în cazul programelor concepute in mod gresit.

Un alt avantaj pe care il aduc digitizarile la Brodara il presupune reducerea cheltuielilor cu instruirea angajatilor in vederea realizarii procesului digitizarii graficii de brodat.