Terapia Tecar a devenit din ce în ce mai cunoscută în România, iar în clinica noastră de recuperare medicală este realizată la cel mai înalt nivel de performanță, ceea ce ne face mândri că suntem experți în utilizarea acestei tehnologii progresive. Rezultatele acestui tratament sunt rapide și dovedite științific.

Tecar este o tehnologie energetică furnizată de kinetoterapeuți care ajută la o recuperare funcțională mai rapidă. Energia Tecar (un curent de înaltă frecvență) este foarte populară printre sportivi și mulți alți pacienți datorită beneficiilor sale terapeutice.

Echipa de medici kinetoterapeuți de la MovKinetic folosește terapia Tecar pentru a trata pacienții cu astfel de probleme, asigurând cele mai înalte niveluri de cunoștințe și abilități în tratarea unei game largi de afecțiuni.

BENEFICII CHEIE:

  • Accelerează reducerea durerii în comparație cu alte electroterapii, cum ar fi ultrasunetele
  • Accelerează mecanismele naturale de vindecare ale organismului, reducând astfel timpul de recuperare
  • Recuperare funcțională mai rapidă. (Efectele benefice sunt evidente după doar câteva ședințe și se pot observa îmbunătățiri chiar și la 24 de ore după tratament.)
  • Tratamentul este nedureros și relaxant.
  • Tratamentele sunt sigure și au o eficacitate terapeutică ridicată.
  • Generează un sentiment de bine
  • Recuperare mai rapidă.

Energia Tecar este un curent de înaltă frecvență care oscilează între 300 kHz și 1 MHz. Accelerează „regenerarea naturală” a țesutului organic. Intensitatea sa scăzută înseamnă că energia este complet non-invazivă și 100% naturală pentru corpul uman. Studiile efectuate în ultimii treizeci de ani au arătat că efectele sale terapeutice stimulează în mod natural regenerarea țesuturilor și reduc durerea.

Care sunt pacienții care pot avea nevoie o astfel de terapie?

În general, principalii pacienți care se pot bucura de efectele benefice ale terapiei Tecar sunt cei care se confruntă cu probleme musculare, articulare și limfatice: Traumatologie, Reumatologie sau Kinetoterapie sportivă.

Terapia Tecar este deosebit de utilă pentru ameliorarea durerii și chiar în situații în care trebuie să acționeze ca terapie antiinflamatorie. Este utilizată pentru tratarea afecțiunilor acute sau cronice ale mușchilor și articulațiilor.

Tehnologia ajută la diminuarea durerii, inflamației și rigidității. De asemenea, ajută la drenarea efuziunilor, îmbunătățește mobilitatea articulațiilor și accelerează procesul de vindecare. La rândul său, acest lucru va reduce timpul de recuperare și va accelera revenirea la activitățile normale.

Terapia Tecar nu este o modă, ci o necesitate pentru mulți pacienți care au nevoie de ea. Efectuarea unui tratament cu energie tecar reală înseamnă mult pentru organism. Din păcate, sunt prea multe companii care le produc și prea mulți kinetoterapeuți care le folosesc fără o pregătire adecvată, însă în clinica noastră de recuperare medicală avem specialiști care știu cum să o utilizeze corect în beneficiul pacientului.

Afla mai multe detalii pe www.movkinetic.ro!