EuroSurvey propune un nou serviciu care vine in ajutorul tau in nenumarate contexte: scanare laser 3D prin Eurosurvey. Acesta este de departe cel mai bun mod prin care se poate masura orice obiect sau constructie, urmand ca mai apoi sa fie transpus intr-un model 3D in format digital. Beneficiezi de aceeasi calitate a serviciilor cu care te-a obisnuit Eurosurvey si merita sa descoperi care sunt principalele avantaje de care ai parte atunci cand apelezi aici.

Vorbim de o tehnologie care este foarte eficienta intrucat foloseste un nor de puncte care dispun de o precizie milimetrica, iar pe aceasta cale se poate reliefa forma si dimensiunea tuturor obiectelor studiate. Asadar, masurarea digitala a obiectelor devine mai simpla ca niciodata cu ajutorul Eurosurvey care in numai o singura vizita poate obtine nenumarate informatii. Printre acestea putem aminti de planurile de nivel, adica relevee 2D, de relevee pentru fatada, ocazie cu care se determina si zonele deteriorate. Mai departe, se determina sectiunile transversale si longitudinale, planurile de situatie georeferentiate si se poate verifica verticalitatea stalpilor la mai multe etaje. Specialistii de la Eurosurvey te ajuta si cu realizarea materialelor video care prezinta modelarea 3D a cladirilor. De asemenea, realizarea modelului 3D Building Information Model este potrivit pentru ca ofera posibilitatea ca mai multi specialisti sa lucreze in acelasi timp, de la arhitecti, pana la proiectanti sau constructori.

Eurosurvey isi demonstreaza performantele si dedicarea prin faptul ca a obtinut cea mai inalta autorizare pe care o poate dobandi o societate care opereaza in acest domeniu. Cu alte cuvinte, clientii care apeleaza aici au acces la cele mai bune servicii care se pun in practica cu ajutorul unei aparaturi de ultima generatie. La scanare laser 3D pentru cladiri se foloseste Trimble TX8, un aparat de cea mai buna calitate, foarte precis care asigura obtinerea unor rezultate grozave in orice context. Cu ce se deosebeste acest aparat? Prin faptul ca are o precizie de la 1 milimetru pana la 80 de metri, astfel ca poate acoperi arii vaste, distanta de masurare fiind de pana la 340 de metri, iar viteza este de 1 milion de puncte pe secunda. Campul de vizualizare este foarte larg, iar camera integrata este de tip HDR si are 10 megapixeli.

Daca ai nevoie de BIM (Building Information Modeling) e clar ca Eurosurvey reprezinta locul ideal in acest sens si merita sa vezi si care sunt serviciile imbunatite si eficientizate cu ajutorul tehnologiei disponibile.

Cand este nevoie de obtinerea planurilor 2D? In mai multe situatii, de la cadastru si intabulare pana la efectuarea planurilor de evacuare in caz de incendiu, dar si pentru cunoasterea tuturor suprafetelor unei cladiri inchiriate sau pentru o mai buna organizare interna a spatiului. Serviciile oferite mai sunt utile si pentru reamenajarea fatadelor, cum ar fi cele ale monumentelor istorice, pentru modificarea formei arhitecturale si nu numai. Totodata, pot fi calculate mai usor cantitatile necesare de materiale pentru a determina costurile necesare pentru reparatii, se pot evidentia zonele supuse degradarii, dar se ofera si suport in vederea proiectarii sau amenajarii.

Pentru masuratori cadastrale cladiri sau pentru obtinere releveuri 2D te ajuta specialistii EuroSurvey care nu doar ca au acces la tehnologie de ultima generatie, insa acestia dispun si de experienta necesara pentru a sti cum sa profite de pe urma acesteia. In plus, costurile implicate sunt minime, ceea ce presupune ca clientii nu sunt nevoiti sa pregateasca o avere pentru a avea acces la aceste servicii utile. Procedurile sunt simplificate pe cat de mult posibil, iar cele mai bune rezultate sunt atinse de acum in timp record, astfel ca stii care este echipa ce te poate ajuta in orice context, indiferent de cat de complex este proiectul tau.