Atunci cand esti in cautarea unei genti noi, de departe, cel mai important criteriu e reprezentat de calitate, motiv pentru care niciodata nu trebuie sa se faca rabat la acest punct. Poti sa vezi produsele Gianni daca nu ai incredere in alte magazine online, pentru ca aici ai garantia calitatii gentilor si nu vei fi dezamagita. De asemenea, avand in vedere ca o poseta o porti tot timpul, aceasta trebuie sa fie confectionata din cele mai bune materiale pentru a rezista cat mai bine in timp, dar si pentru a fi suficient de versatila incat sa poata fi integrata in diferite alte outfit-uri.

Alege pielea

Poate ca cea mai potrivita optiune e reprezentata de piele pentru ca aceasta se uzeaza foarte greu si chiar poate sa arate mai bine odata cu trecerea timpului. Din acest motiv se recomanda sa fie alese doar gentile din piele, iar acestea vor indeplini cerintele estetice impuse chiar si de catre cele mai pretentioase domnisoare.

Culoarea ideala

Aici exista mai multe optiuni, in functie de gusturi, insa pentru cat mai multa versatilitate se poate alege griul sau negru intrucat aceste genti pot fi combinate cu nenumarate alte articole vestimentare, de la blugi, pana la o rochie speciala, astfel ca poate complementa diferite stiluri, dar si personalitati. Daca vezi produsele Gianni vei constata ca aici se gasesc toate optiunile posibile, pentru toate gusturile, de la culori neutre, pana la cele mai intense.

Forma potrivita

Si la acest capitol exista multa libertate, motiv pentru care se pot alege diferite forme, de la cele geometrice, lineare si nu numai, toate avand propriile avantaje. Astfel, este ideal sa fie aleasa una care isi pastreaza forma, nu se deterioreaza, doar care sa fie si suficient de versatila pentru a fi combinata in cat mai multe moduri.

Design

Trendurile se schimba de la o luna la alta, motiv pentru care orice femeie va prefera sa investeasca intr-o geanta care sa nu se demodeze, iar Gianni aduce cateva optiuni in acest sens. Din acest motiv se recomanda evitarea celor cu logo-uri foarte mari, pentru ca in timp nu vor mai parea la fel de atragatoare.

Detalii

Chiar daca detaliile sunt cele care fac diferenta, in cazul unei genti, care este un accesoriu foarte comun, este ideal ca acestea sa nu fie foarte complicate, in special pentru ca vor fi cu greu observate. Totusi, daca vezi produsele Gianni vei constata ca aici se gasesc toate tipurile posibile de genti, care sa fie purtate si in viata de zi cu zi, dar si la o ocazie speciala. Nu in ultimul rand, acesta este un magazin online, ceea ce presupune ca iti va fi foarte usor sa urmaresti toate modelele si sa faci cea mai buna alegere.