Soarecii pot reprezenta o adevarata problema intr-o multime de situatii, motiv pentru care este esentiala eliminarea lor in cel mai scurt timp. Aceste rozatoare pot trai atat in casele oamenilor, cat si in curti, depozite sau grajduri si provoaca prejudicii semnificative, caz in care oricine poate apela la o firma specializata aici. Serviciul de deratizare soareci asigurat de catre cei de la Pest Control din Bucuresti este ideal pentru ca intotdeauna se alcatuieste un plan adecvat pentru fiecare situatie in parte, pentru mai multa eficienta.

Care sunt etapele?

De obicei, totul incepe de la exterior, prin plasarea unor substante adecvate, astfel incat sa se previna inmultirea acestora, urmand ca treptat sa se faca trecerea catre interior, pentru exterminarea tuturor rozatoarelor prezente deja. La interior se folosesc alte solutii, dar si diferite capcane, pentru ca ambele variante, impreuna, sunt mult mai eficiente si duc la obtinerea celor mai bune rezultate intr-un timp foarte scurt.

Substantele potrivite

Daca apelezi la o firma specializata aici vei constata ca acestia folosesc cele mai eficiente substante, la care persoanele fizice nu au acces, concentratiile fiind mult mai ridicate. Cu alte cuvinte, pentru exterior se foloseste otrava raticida, care se gaseste sub diferite forme, precum pasta sau granule, iar acestea nu sunt daunatoare pentru om, mediu sau alte animale. Totusi, la interior nu se poate folosi acest tip de otrava, motiv pentru care se apeleaza la variante mai simple, precum anumite tipuri de capcane, fie mecanice, fie autoblocante.

Nici un caz nu este la fel ca altul, astfel ca este esential ca specialistii sa aiba capacitatea de a se adapta la fiecare situatie in parte. Mai mult, acestia folosesc echipamentele adecvate si au si cunostintele necesare pentru a gasi intotdeauna cele mai bune solutii, fiind mai simplu decat ca problemele sa fie tratate pe cont propriu.