Studiourile de videochat angajeaza modele, chiar si fara experienta, intrucat acest domeniu se afla intr-o continua expansiune. Lipsa experientei isi spune cuvantul, insa aceasta se capata prin munca, dedicare, seriozitate si ambitie. Fetele care nu se simt atat de bine in pielea lor, insa isi doresc totusi sa incerce acest domeniu, trebuie sa stie ca au la dispozitie profilul non adult.

Non adult

Dupa cum anunta si numele, acest tip de videochat implica discutii, iar modelele trebuie sa adopte o atitudine sexy, pentru a-si cuceri prietenii virtuali cu care comunica, insa fara a avea voie sa se dezbrace. Cu alte cuvinte, este o ocazie grozava pentru modele, pentru ca au posibilitatea de a se obisnui cu mediul si de a invata cateva secrete. Mai apoi, dupa ce se simt cu adevarat pregatite, pot face pasul urmator, catre profilul adult unde se castiga cele mai mari sume de bani.

Atmosfera grozava

Fiecare model dispune de propria camera in care lucreaza, iar intre fete se creeaza o stransa legatura de prietenie. Conditiile de munca la videochat sunt foarte atragatoare, orar flexibil, fara stres, nimeni nu te preseaza sa faci nimic, totul respectand legea in totalitate, iar in fiecare luna fiind platite taxe catre stat.

Atitudinea potrivita

Datorita faptului ca studiourile ofera cele mai bune conditii de lucru, salarii mari si bonusuri pe masura pentru a motive modelele, cele din urma se vor simti relaxate, vor veni la serviciu incantate si vor vedea totul ca pe o distractie. Orice problema isi gaseste solutia in cadrul grupurilor unite. Cu cat modelele sunt mai optimiste, mai dedicate muncii lor si mai serioase, cu atat vor obtine performante mai mari, ceea ce inseamna si venituri crescute de la o luna la alta.

Abilitati dobandite

Chiar daca la inceput nu este usor sa lucrezi in niciun domeniu, cele mai multe studiouri de videochat pun la dispozitia modelelor cursuri pentru perfectionarea limbii straine, dar organizeaza si traninguri in urma carora se imbunatatesc abilitatile de comunicare, aspect care va fi de folos si in viata de zi cu zi.

Salarii si bonusuri

Poate ca cel mai atragator aspect al acestui domeniu sunt salariile. Un model fara experienta poate sa castige in prima sa luna 3.000 de lei, iar daca in perioada urmatoare pune in aplicare tot ce a invatat in urma cursurilor si trainingurilor, cu siguranta ca suma va creste cu cateva mii de lei. Si bonusurile sunt importante, acestea acordandu-se modelelor cu cele mai bune performante si pot insemna cateva sute de lei in plus lunar.

Orice fata care isi spune ca vrea sa devina model la Studio Deluxe chiar are sansa de a face asta!