Cine nu s-a mai confruntat cu moartea unei persoane dragi nu stie cat de dificile pot fi astfel de momente si sunt foarte multe aspecte de care trebuie sa ne ocupam. Totusi, mult mai simplu este sa apelezi la servicii funerare Luca in Bucuresti intrucat acestia te indruma in aceasta perioada si te ajuta mult. Cu alte cuvinte, acestia se vor ocupa de tot in locul tau, astfel incat sa iti fie cat mai usor sa depasesti momentul.

Vezi online toate informatiile

Cu siguranta, iti va fi mult mai comod sa vezi toate informatiile de care ai nevoie, iar pe acestea le vei gasi la numai cateva click-uri distanta. Asadar, nu mai trebuie sa alergi dupa toate cele necesare cand poti sa rezolvi totul online, in decurs de numai cateva minute. Mai mult, la Casa Funerara Luca poti sa suni non stop pentru a rezolva o problema pentru ca intotdeauna vei gasi pe cineva la dispozitie care sa te ajute.

Te asteapta pachete pentru toate buzunarele

Stii ca aici sunt propuse mai multe pachete din care poti sa alegi si va fi imposibil sa nu gasesti ceva care sa iti convina si care sa se plieze bugetului tau. De exemplu, o alegere foarte populara este reprezentata de pachetul clasic la domiciliu pentru care pretul este de 1122 lei. Aici sunt cuprinse mai multe, incepand de la sicriul complet echipat, crucea de lemn inscriptionata, setul de orare, atat cel mare, cat si cel mic, transportul, toaletarea, doctorul care sa constate decesul si care sa se ocupe de toate actele. Exista si alte pachete mai accesibile din punct de vedere financiar, pentru care vei plati 699 de lei sau si altele mai costisitoare, in cazul in care iti doresti ceva mai mult, pretul fiind de 6000 de lei. De asemenea, multe dintre costuri pot fi amortizate, astfel incat sa beneficiezi de servicii funerare complete gratuit, banii fiind restituiti atunci cand se achita cu talonul de pensie.

Serviciile sunt complete

De fiecare data cand apelezi la Casa Funerara Luca din Bucuresti stii ca ai parte de servicii complete. Acestea includ mai multe, printre care si constatarea decesului, imbalsamarea, toaletarea, intocmirea actelor necesare, manipularea, transportul funerar, aranjamentele florale, urnele funerare, incinerarea si nu numai. Asadar, de fiecare data cand ai de-a face cu o inmormantare, Casa Funerara Luca de va ajuta sa depasesti mai usor momentul.

Ai nimerit unde trebuie

La Casa Funerara Luca te asteapta cele mai bune conditii, iar aici ai garantia ca esti pe maini bune intrucat acestia sunt foarte experimentati. Cu o activitate desfasurata cu brio in ultimul deceniu, daca ai nevoie de servicii funerare in Bucuresti ai nimerit unde trebuie.