Botezul este o ceremonie cu adevarat speciala din viata oricarui parinte, motiv pentru care este important ca niciun detaliu sa nu ramana la voia intamplarii pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. Bineinteles, sunt cateva decizii mai importante, iar aici putem aminti imbracaminte botez, care joaca un rol esential in toate conditiile, optiunile fiind foarte variate.

Gasesti aici

Sunt o multime de magazine unde se gasesc produse necesare in cadrul unui botez, precum si unele dedicate doar hainutelor destinate celor mici in cadrul ceremoniei, dar cine va apela la Andini se va bucura de mai multe avantaje, incepand de la o gama foarte variata de articole vestimentare pentru fetite si baietei.

Alege o tema pentru eveniment

Totul tine de preferintele fiecarui parinte cu privire la tema pe care sa o abordeze in cadrul ceremoniei de botez, optiunile fiind foarte variate la Andini, ceea ce presupune ca este imposibil sa nu se gaseasca varianta potrivita.

Pentru fetite

Hainele pentru botez dedicate fetitelor cuprind de cele mai multe ori o rochita, dar nu trebuie omise nici accesoriile, iar toate sa gasesc aici la numai cateva click-uri distanta. Din nou, totul tine de preferinte si de tema aleasa de catre parinti pentru aceasta ocazie deosebita, astfel incat botezul sa fie o adevarata reusita si sa ramana o amintire placuta in mintea invitatilor.

Pentru baietei

Si pentru baietei sunt propuse o multime de variante grozave care merita descoperite aici, incepand de la costumul domnul Goe, Micul Print, Palais Royal, Blue Velvet, Mon Ami, Mister Blue, Red Intuition si nu numai, fiind propuse peste 150 de modele.

Cea mai buna calitate

Unul dintre cele mai importante criterii dupa care se alege imbracaminte botez este reprezentat de calitatea materialelor folosite la procesul de confectionare care, bineinteles, nu trebuie sa dezamageasca. Optiunile sunt foarte variate in acest sens si, de regula, primavara si vara se prefera cele mai light materiale precum matasea ori satinul intrucat acestea se pastreaza racoroase, pe cand toamna si vara sunt propuse alte variante mai calduroase. Pe aceasta cale cei mici se vor simti foarte bine in pielea lor in cadrul ceremoniei organizate in cinstea lor, asa ca apeleaza acum la Andini.

Nu platesti mult

Avand in vedere cat de mult pot creste costurile alocate organizarii unui botez, este de la sine inteles daca unii parinti cauta diferite modalitati prin care sa faca economii. Insa, pentru a nu face rabat la calitate, fara ca bugetul sa aiba de suferit, oricine va apela la Andini va avea de castigat intrucat preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele aici. De asemenea, cine va comanda produse in valoare de minim 300 de lei va beneficia si de livrare gratuita prin curier in toata tara.