Tehnologia vine in ajutorul nostru, indiferent de activitatile desfasurate, intrucat multe dintre acestea au rolul de a usura diferite procese, iar printre acestea se numara jurnalismul in cazul caruia un reportofon nu are cum sa lipseasca din arsenalul celor care lucreaza in domeniu. Bineinteles, se gasesc tot felul de modele, insa oricine poate sa profite de cele mai noi optiuni, care sunt mult mai practice, mai eficiente si mai usor de folosit.

Unde gasesc?

Oricine poate alege un reportofon iUni din cadrul magazinului online cu acelasi nume, gama fiind suficient de variata, iar raportul calitate – pret nu va dezamagi niciodata. Pe aceasta cale se economiseste foarte mult timp, intrucat sunt de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a plasa o comanda. De asemenea, clientii au ocazia de a merge in showroom pentru a testa produsele inainte de a le cumpara, iar pe aceasta cale vor avea intotdeauna garantia ca au luat cea mai buna decizie.

Functiile principale

Bineinteles, functia principala este cea de inregistare audio, microfoanele fiind de o buna calitate si permit inregistrarea atat a unor interviuri, cat si a discutiilor telefonice sau a celor care au loc la o distanta de pana la 10 metri. Totodata, utilizatorii pot folosi aceste reportofoane pe post de MP3 Player si se bucura de muzica preferata, memoria disponibila fiind de circa 8 GB, insa variaza de la un model la altul, iar unele permit chiar inserarea unui card microSD.

Preturi bune

Cine alege un reportofon iUni se va bucura de preturi accesibile, foarte prietenoase, dar si de nenumarate oferte si promotii care fac ca tarifele sa scada si mai mult. In plus, clientii care comanda produse in valoare de minim 499 de lei vor beneficia de transport gratuit prin curier oriunde in tara, intregul proces fiind foarte simplu, rapid si comod.