Exista o multime de situatii in care sa ne simtim balonati, sa avem dureri de burta, greata si nu numai, chiar si dupa masa, motiv pentru care oricand sunt bine venite niste suplimente digestie. Acestea pot fi de mai multe tipuri, insa oricine poate alege Digest Uno Hepatic de la DoctorMit Shop, care ajuta la asigurarea sanatatii si functionarii obisnuite  ficatului, fiind recomandat cu precadere in cazul celor care sunt expusi la ciroze, hepatite si nu numai.

Evita numeroase probleme

Asadar, aceste suplimente ajuta la usurarea digestiei, iar modul de functionare este foarte simplu: descompune alimentele in cantitati mai mici, astfel incat sa poata fi asimilate cu usurinta de catre organism. Mai departe, acestea sunt secretate de 4 organe, stomac, pancreas, glande salivare si intestinul subtire, iar fiecare dintre acestea elibereaza enzimele care sunt necesare in diferite momente ale procesului. Cu alte cuvinte, pentru ca digestia sa aiba loc in conditii optime, aceasta depinde enzimele digestive, intrucat lipsa acestora atrag mai multe probleme, de la balonare, greata sau dureri de stomac.

Alege un stil de viata sanatos

Astfel, pentru ca totul sa decurga in cele mai bune conditii, este esential ca enzimele sa fie intalnite in cele mai potrivite cantitati, insa, de multe ori, acestea sunt afectate de un stil de viata nesanatos si o alimentatie deficitara.

Putine limite impuse

Asadar, cine alege suplimente digestie poate evita multe probleme, iar DoctorMit Shop aduce cea mai buna solutie: Digest Uno Hepatic. Acestea au in componenta, printre altele, vitaminele A, B6, colina, anghinare, fosfolipide esentiale si nu numai, concentratia fiind potrivita, motiv pentru care se recomanda administrarea unei singure capsule in fiecare zi. Totusi, acestea trebuie evitate de catre cei care sunt alergici la soia, cicoare sau floarea soarelui, iar produsele pot fi administrate de catre gravide doar cu acordul medicului.