De-a lungul vietii ne putem confrunta cu nenumarate momente dificile, insa nimic nu se compara cu moartea unei persoane apropiate. Si mai dificil este sa ne ocupam de organizarea inmormantarii, astfel ca in asemenea momente e mai bine sa ne lasam pe mainile celor care se pricep si sa apelam la o firma de pompe funebre. In Bucuresti merita sa te bazezi pe ei de la Casa Funerara Luca intrucat acestia aduc tot sprijinul necesar. Serviciile nu se limiteaza doar la anumite sectoare din capitala, ci acopera toata raza acesteia, inclusiv Ilfov.

Si mai important e faptul ca serviciile oferite sunt non stop, ceea ce presupune ca nu conteaza la ce ora din zi sau din noapte ai nevoie de sprijin, pentru ca intotdeauna vei gasi pe cineva de la Casa Funerara Luca pregatit sa te ajute. Mai mult, aici sunt pregatite diferite pachete pentru toate nevoile si bugetele si chiar daca vorbim de cele mai accesibile din punct de vedere financiar, acestea cuprind tot ce e nevoie in cadrul unei inmormantari. Cel mai accesibil pachet costa doar 1250 de lei si include sicriul complet echipat, cu tot cu lenjerie, crucea din lemn inscriptionata, setul de orare, cel mic si cel mare. Mai departe, un doctor constata decesul si se ocupa de imbalsamare, urmand a elibera certificatele necesare in acest sens, fara de care inmormantarea nu poate avea loc.

Urmeaza toaletarea decedatului, spalat, imbracat, preluarea de la domiciliu, asezarea in sicriu, transportul etc. Se pregatesc si toate celelalte acte, certificate de deces, adeverinta inhumare, autorizatie depunere capela si pentru transport. Pachetul cuprinde si doua platouri cu coliva, o sticla de vin si una de ulei, trei prescuri, coroana flori naturale, alaturi de prosoape, batiste cu lumanari si nu numai. Nu in ultimul rand, se intocmeste dosarul pentru ajutorul de inmormantare si trebuie mentionat faptul ca prin intermediul acestuia se scad niste costuri mari care pot chiar acoperi in intregime tarifele pentru organizarea unei inmormantari. Mai multe poti afla direct de la echipa Casei Funerare Luca.

Sunt disponibile si alte pachete catre care te vei putea orienta in cazul in care nu il doresti pe cel mai accesibil, iar aici putem aminti de cel la 1750 lei suma care, din nou, e restituita in intregime din ajutorul de inmormantare. Orice pachet disponibil aici se poate achita cu talonul de pensie, urmand ca mai apoi diferenta sa fie restituita. Asadar, daca ai nevoie oricand de pompe funebre, Casa Funerara Luca reprezinta locul ideal catre care te vei putea orienta in Bucuresti pentru ca aici vei gasi cele mai bune conditii si tot ajutorul de care poti avea nevoie in cele mai dificile momente din viata.