Nici nu imi aduc aminte cand am inceput cautarea pentru niste cizme de dama pe care sa ma pot baza in viata de zi cu zi, pentru ca am irosit mult timp prin magazine si de fiecare data plecam dezamagita total. Asa ca mi-am intrebat prietenele de unde isi cumpara diferite tipuri de incaltaminte si am sesizat ca multe dintre acestea apeleaza la acelasi magazin online, Joyas. Intotdeauna am fost sceptica cu privire la aceste magazine pentru ca ma gandeam ca daca nu imi plac pantofii pe care ii comand, va fi foarte dificil sa ii returnez, insa am vazut ca cei de la Joyas au o politica foarte prietenoasa din acest punct de vedere si evitam bataile de cap.

Asa ca m-am hotarat sa ma uit prin colectia de cizme disponibila pe site si am vazut ca gama era suficient de variata cat sa indeplineasca preferintele tuturor, asa ca am stiut ca ar fi imposibil sa nu imi gasesc ceva pe plac. Am avut nevoie de doar cateva minute pana sa ma decid asupra modelului preferat si am vazut ca erau disponibile toate marimile, am plasat comanda imediat si gata. Mi-a placut ca la fiecare produs erau disponibile mai multe imagini, din diferite unghiuri, astfel incat sa fie mult mai simplu pentru cineva sa isi faca o parere.

Comanda a fost livrata doua zile mai tarziu prin curier, iar momentul pe care l-am asteptat cu nerabdare nu a fost deloc dezamagitor pentru ca cizmele aratau mai bine chiar si decat in fotografii. Am fost foarte multumita de calitatea produselor, care nu a lasat de dorit, marimea a fost perfecta, asa ca voi recomanda si eu mai departe acest magazin.

Nimeni nu trebuie sa se sfiasca sa apeleze la magazinele online asa cum am facut eu pana acum, pentru ca totul e foarte simplu si comod. De asemenea, nu trebuie sa uit nici faptul ca la Joyas preturile sunt foarte prietenoase, asa ca orice femeie are ocazia de a-si innoi colectia cu produse de calitate, pe care sa le poata purta in nenumarate conditii si in sezoane diferite, fiind foarte versatile.