Clima prietenoasa a Spaniei ofera o multime de posibilitati pentru cei care aleg sa viziteze aceasta tara, in special capitala Madrid. Acesta reprezinta si cel mai mare oras dib-ev.de, iar la fiecare pas propune activitati si locuri care merita vizitate, fie ca este vorba despre piete din centrul vechi, muzee cunoscute la nivel mondial, arhitectura unica, galerii de arta si nu numai. Totodata, turistii au ocazia de a se relaxa la terase, restaurante sau cafenele impanzite pe toate strazile din oras magic loan, motiv pentru care un city break in Madrid va aduce o experienta unica pentru orice persoana.

Parcul Retiro

Acest parc se intinde pe o suprafata vasta si este infrumusetat de multe fantani, cladiri vechi, monumente, statuiete, fiind o adevarata oaza de verdeata in inima orasului. Parcul Retiro a inceput in prima faza ca parte dintr-o manastire ridicata la inceputul secolului al 16-lea vivelepunk.com, urmand ca mai apoi sa fie transformat in parc regal in timpul lui Phillip al II-lea. Expansiunea a continuat si in secolele urmatoare, astfel ca astazi oricine are ocazia de a se rataci in acest loc unic visit.

Palatul Regal

Cu siguranta, acesta reprezinta unul dintre simbolurile din capitala Spaniei si se remarca, in primul rand, prin dimensiunile sale impunatoare. Palatul Regal este alcatuit din peste 2.500 de camere, fiecare dintre ele fiind frumos decorate, iar 50 dintre acestea sunt deschise publicului. Constructia cladirii a inceput in 1764, femme-fontaine-sexy.com iar aceasta a fost folosita drept resedinta regala de catre regele Carlos al III-lea si ultimele regalitati care au locuit aici au fost Alfonso al XIII-lea si sotia sa la inceputul secolului trecut index. In ziua de azi palatul este folosit pentru ceremonii oficiale. Asadar, cine alege un city break in Madrid, cu siguranta, trebuie sa includa acest obiectiv pe itinerariul sau, iar cu ajutorul Aerotravel totul este mai simplu si mai accesibil ca niciodata.