Decorul si atmosfera camerei tale sunt asigurate si lenjeria de pat, iar Talis se gandeste mereu la modele de lenjerii, cuverturi si paturi frumoase si de calitate pentru tine.  Pentru a va asigura un somn confortabil in patul tau comod, alegerea lenjeriei de pat este esentiala. Denumita si set de pat, acest tip de lenjerii de pat sunt alcatuite din diferite piese, si anume un cearsaf, fete de perna, de obiecei, in doua dimensiuni, si un cearsaf pentru plapuma. Toate aceste elemente sunt destinate in primul rand sa va protejeze asternutul, adica salteaua, pernele si plapumele. Dar mult mai mult decat atat, in ​​zilele noastre, lenjeria de pat aduce confort si este un element decorativ al casei in sine, ce poate crea o atmosfera placuta in timpul somnului. Asadar, daca va doriti un plus de culoare si eleganta in dormitor, alegeti lenjerii de pat de la Talis!

Un set de lenjeri de pat de la Talis este format din cel putin 4 piese de lenjerie. Fie ca alegeti  culori simple sau mai diversificate, modele extravagante, sobre sau stralucitoare, exista o multitudine de seturi de lenjerii de pat in cadrul magazinului nostru, talis.ro!

Cearsaful va fi folosit pentru a inveli salteaua, pentr a o proteja. Exista diferite dimensiuni cearsafuri de pat, in functie de dimensiunea saltelei. Trebuie sa alegeti cearsafurile potrivite pentru dimensiunea saltelei, tocmai pentru a evita deteriorarea acesteia in timp. De exemplu, pentru patul unui copil, alegeti cearsaful adaptat, iar la Talis oferta este una diversa. 

De asemenea, cearsaful pentru plapuma, care, dupa cum sugereaza si numele, se va utiliza pentru a-ti oferi protectie, dar si caldura pe timpul noptii. Dar mult mai mult decat atat, cearsaful pentru plapuma este cea mai vizibila piesa din lenjeria de pat si, prin urmare, cel mai important element al unui pat, astfel ca poate deveni usor un plus decorativ al dormitorului tau. Tot ce trebuie sa faceti pentru a da un nou suflu dormitorului este sa schimbati plapuma, pentru a obtine un decor nou, o atmosfera noua in camera. Dintre toate culorile, toate modelele, exista o multitudine de cearsafuri pentru plapuma care vor aduce o nota moderna, eleganta sau confortabila in dormitorul tau.

In cele din urma, in fetele de perna infasurati pernele tot pentru a fi protejate. Materialul fetelor de perna este adesea ales in functie de pielea noastra, deoarece pielea este in contact direct cu ea, precum si cu parul. Pentru multi, fetele de perna din satin sunt preferate deoarece satinul este bland cu pielea si parul nostru. In general, lenjeria este adesea aleasa dupa criterii ce ce au in vedere sensibilitatea pielii, iar bumbacul pare ca ramane preferatul clientilor Talis!