Solutiile de promovare sunt nenumarate in ziua de azi, insa numai cele mai creative chiar aduc clienti noi si ajuta la construirea unui brand, astfel ca poate fi nevoie de bugete semnificative in acest sens, de care majoritatea firmelor nu dispun. Totusi, exista si variante low cost care sunt foarte eficiente, motiv pentru care oricine poate apela la inscriptionari la AutoPrint, intrucat acest serviciu devine din ce in ce mai popular, iar preturile sunt foarte prietenoase.

Cat costa?

Tarifele difera in functie de dimensiunile dorite, astfel ca un mic logo poate sa ajunga in jur de 50 de lei, in timp ce pentru inscriptionarea unui autocar se depaseste cu usurinta pragul de cateva sute de lei, insa si dimensiunile sunt mult mai generoase. Totusi, raportul calitate – pret e mai mult decat ideal atunci cand se apeleaza la inscriptionari auto.

Usor de pus in practica

Un alt avantaj important e reprezentat de faptul ca procedura e foarte usor de pus in practica, fiind de ajuns cateva ore in acest sens si nici nu sunt implicate riscuri intrucat autocolantul folosit dispune de un adeziv special, ce poate fi indepartat oricand fara a lasa urme pe vopseaua masinii.

Durata de viata

Durata de viata e mai mult decat satisfacatoare intrucat autocolantele sunt foarte rezistente si nu se deterioreaza in timp, pastrandu-se in conditii optime si nici nu se dezlipesc pe la colturi. Totodata, nu exista nicio intretinere, iar masinile pot fi duse la spalatorie si nu vor fi afectate de precipatii sau conditii meteo nefavorabile.

O multime de idei

Pot fi puse in aplicare o multime de idei, iar cele mai creative vor avea de castigat, fie ca este vorba despre logo-uri, diferite citate, mesaje, promotii si nu numai, iar clientii au parte de toata flexibilitatea de care pot avea nevoie pentru o companie de promovare.