Orice locuinta trebuie sa fie personalizata pana la cele mai mici detalii pentru a ne simti cu adevarat ca acasa, iar in acest sens exista o multime de optiuni, unele variante fiind mai mult sau mai putin practice. Si costurile variaza foarte mult, insa una dintre cele mai practice posibilitati este sa vezi lista de stickere aici, stickere care se aplica pe pereti si pot schimba radical aspectul si atmosfera unei incaperi.

Diferite modele pentru orice camera

Gama de modele e foarte variata, pentru toate preferintele si nevoile, astfel incat vor fi indeplinite preferintele impuse chiar si de catre cele mai pretentioase persoane. Citate motivationale sau diferite desene sunt ideale pentru dormitor sau living, in timp ce pentru bucatarie se potrivesc, de regula, cele cu motive florale, insa se gasesc si optiuni grozave pentru hol, baie si nu numai.

Usor de aplicat

Avantajele stickerelor de pereti este reprezentat de faptul ca acestea se aplica cu usurinta, in cel mai scurt timp, insa in cazul celor care ocupa un perete intreg poate fi nevoie de ajutorul unei a doua persoane, pentru ca stickerele sa nu se dezlipeasca pe la colturi sau sa nu apara bule de aer inestetice. De asemenea, procedura este reversibila, astfel ca se poate reveni oricand asupra deciziei, fara a afecta peretii pentru ca autocolantul foloseste un adeziv de cea mai buna calitate.

Costuri minime

Lista de stickere aici poate fi ideala in orice incapere, iar un alt avantaj important sunt preturile accesibile pentru toate buzunarele, mult mai mici decat oricare alta varianta de personalizare a oricarui spatiu. Cu alte cuvinte, cu cativa zeci de lei se poate schimba aspectul unei camere, iar rareori pretul stickerelor depaseste pragul de 100 de lei si asta doar in cazul celor mai mari, care se intind pe un perete intreg.